Povezane vesti
Kristijan Golubović šokirao pričom o Oliveru dragojeviću: Video sam kako nekom čoveku lupa šamare! (video)
Mondo 09.01.2021
Bivši robijaš pričao je cimerima novu životnu priču. Bivši robijaš pričao je cimerima novu životnu priču. Kristijan Golubović neretko sa učesnicima Zadruge podeli poneku priču iz svog privatnog života, pa je tako sada izneo još jednu kojom… »
Kristijan Golubović šokirao pričom o Oliveru dragojeviću: Video sam ga kako nekom čoveku lupa šamare! Bio je u popravnom…
Kurir 09.01.2021
Kristijan Golubović prepričavao je dogodovštine iz života. Svi su ga pomno pratili, među zadrugarima bili su Maja Marinković, Milan Janković Čorba i Nenad Lazić Neca. "Ova leži, ona na njemu, mi ga gledamo, čekamo, hoće da se sakrije, pa legna… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 7 satijoš 33 povezane

Krompir umesto plate: Skoro pa „kao iz topa“ krenuo niz pretnji i zastrašivanja univerzitetskih profesora
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih

Sahranjeni stradali u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 2 satajoš 62 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 6 satijoš 19 povezanih

Nemački mediji o upotrebi zvučnog oružja tokom protesta: Taktika salame
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana