Povezane vesti
Kristijan Golubović šokirao pričom o Oliveru dragojeviću: Video sam kako nekom čoveku lupa šamare! (video)
Mondo 09.01.2021
Bivši robijaš pričao je cimerima novu životnu priču. Bivši robijaš pričao je cimerima novu životnu priču. Kristijan Golubović neretko sa učesnicima Zadruge podeli poneku priču iz svog privatnog života, pa je tako sada izneo još jednu kojom je iznenadio… »
Kristijan Golubović šokirao pričom o Oliveru dragojeviću: Video sam ga kako nekom čoveku lupa šamare! Bio je u popravnom domu!…
Kurir 09.01.2021
Kristijan Golubović prepričavao je dogodovštine iz života. Svi su ga pomno pratili, među zadrugarima bili su Maja Marinković, Milan Janković Čorba i Nenad Lazić Neca. "Ova leži, ona na njemu, mi ga gledamo, čekamo, hoće da se sakrije, pa legna na njega… »
Vesti dana »

Novi Sad: Studenti i građani se okupljaju ispred Skupštine grada, prisutne jake snage policije
Beta pre 6 minutajoš 18 povezanih

Ovo je sastav Partizana za Oleksandriju: Vraćaju se dvojica, a zna se u koga su uprte oči
Mondo pre 26 minutajoš 27 povezanih

Građani Novog Pazara traže puštanje na slobodu uhapšenih zbog incidenata ispred Državnog univerziteta
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih

Najmanje šest mrtvih i desetine ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 1 satjoš 16 povezanih