Povezane vesti
Kristijan Golubović šokirao pričom o Oliveru dragojeviću: Video sam kako nekom čoveku lupa šamare! (video)
Mondo 09.01.2021
Bivši robijaš pričao je cimerima novu životnu priču. Bivši robijaš pričao je cimerima novu životnu priču. Kristijan Golubović neretko sa učesnicima Zadruge podeli poneku priču iz svog privatnog života, pa je tako sada izneo još jednu kojom je iznenadio… »
Kristijan Golubović šokirao pričom o Oliveru dragojeviću: Video sam ga kako nekom čoveku lupa šamare! Bio je u popravnom domu!…
Kurir 09.01.2021
Kristijan Golubović prepričavao je dogodovštine iz života. Svi su ga pomno pratili, među zadrugarima bili su Maja Marinković, Milan Janković Čorba i Nenad Lazić Neca. "Ova leži, ona na njemu, mi ga gledamo, čekamo, hoće da se sakrije, pa legna na njega… »
Vesti dana »
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 31 povezana
Trampova azijska turneja: trgovinski pregovori sa Kinom, odnosi sa Rusijom i Severnom Korejom
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 24 povezane
Nevreme počinje noćas i trajaće danima Upaljeni meteoalarmi, pljuskovi će najviše pogoditi ove delove zemlje
Alo pre 2 satajoš 20 povezanih
Studenti u blokadi: Šetnji Beograd-Novi Sad pridružite se samo uz sopstvenu logistiku
NIN pre 54 minutajoš 9 povezanih
Rusija, SAD i Ukrajina su na korak do mirovnog sporazuma: Oglasio se Putinov čovek u Americi
Telegraf pre 39 minutajoš 15 povezanih