Повезане вести
Доктор папе Фрање умро од короне
Нова 10.01.2021
Доктор папе Фрање, Фабрицио Сокорзи, преминуо је у суботу од компликација изазваних коронавирусом, пренео је АП писање ватиканског листа Л'Осерваторе Романо. Сокорзи је био папин лични доктор од 2015. године, а имао је 78… »
Вакцинисани краљица Елизабета и њен супруг
Данас 10.01.2021
Британска краљица Елизабета Друга и њен супруг, принц Филип, примили су у суботу прву ињекцију вакцине против корона вируса, саопштила је Бакингемска палата. Папа Фрања је данас потврдио да ће примити вакцину против корона… »
"То је морални избор": Папа: Вакцинисаћу се, етички је примити вакцину
Блиц 09.01.2021
Папа Фрања изјавио је да планира да почетком следеће недеље прими вакцину против корона вируса и апеловао на све људе да се вакцинишу и тако заштите, не само свој, већ и животе свих других. - Верујем да је етички да сви приме… »
Папа Фрања потврдио да ће примити вакцину против корона вируса
Данас 09.01.2021
Папа Фрања је данас потврдио да ће примити вакцину против корона вируса када Ватикан следеће недеље почне са вакцинацијом. Британска краљица Елизабета Друга и њен супруг, принц Филип, примили су у суботу прву ињекцију… »
Вести дана »

Без промене: Званични средњи курс данас је 117,1788 динара за евро
Курир пре 26 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана