Povezane vesti
Čuvena Kasandra u četiri reči opisala Kako se osećala u Srbiji: Njen odgovor će vas oduševiti! (foto)
Mondo 10.01.2021
Glumica iskreno odgovorila i iznenadila sve. Glumica iskreno odgovorila i iznenadila sve. Serija "Kasandra" bila je jedna od najpopularnijih sapunica u Srbiji ikada, a glumci su tim povodom 1997. godine posetili našu zemlju. Glumica Koraima Tores, koja… »
Čuvena Kasandra u četiri reči opisala kako se osećala kada je te 1997 godine stigla u Srbiju: Priznala da je bila nervozna, i…
Blic 09.01.2021
Glumica Koraima Tores poznata po ulozi čuvene Kasandre bila je u našoj zemlji 1997. godine, a utiske i dalje pamti. Zbog enormne popularnosti, zvezde "Kasandre" Koraima Tores (Kasandra) i Henri Soto (Randu) posetili su Srbiju, a naš narod ih je… »
Vesti dana »
Požari u Srbiji: Teška situacija na Stolovima i stabilizacija u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 19 povezanih
Prognoza za ponedeljak, 24. avgust: Danas sunčano i toplo, temperatura do 36 stepeni
Beta pre 1 satjoš 36 povezanih
Skupština danas počinje raspravu o rebalansu budžeta i još 58 drugih tačaka dnevnog reda
Beta pre 50 minutajoš 16 povezanih
Vozači, spremite se za čekanja i izmene: Evo šta danas menja vaše putovanje kroz Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
"Laž je da sam ja problem!" Demba Sek se oglasio nakon debakla Partizana u Lučanima: Kada kažu da sam...
Kurir pre 25 minutajoš 18 povezanih