Povezane vesti

Otac me je ukrao iz porodilišta i spasao me! Hari Mata Hari o najranijem detinjstvu: Bukvalno me je strpao u kesu!

Otac me je ukrao iz porodilišta i spasao me! Hari Mata Hari o najranijem detinjstvu: Bukvalno me je strpao u kesu!

Mondo 10.01.2021
Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, već decenijama je uspešan u svetu muzike, a o njegovom privatnom životu malo se zna. Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari, već decenijama je uspešan u svetu muzike, a o… »
"Da me otac nije ukrao iz porodilišta, ja danas ne bih bio živ" Pevač otkrio potresne detalje, a iza sebe ima dva braka i…

"Da me otac nije ukrao iz porodilišta, ja danas ne bih bio živ" Pevač otkrio potresne detalje, a iza sebe ima dva braka i…

Blic 10.01.2021
Pevač Hari Varešanović poznatiji kao Hari Mata Hari, izbegava da o svom privatnom životu govori u javnosti, a sada je otvorio dušu i izneo nepoznate detalje o svojoj prošlosti. Naime, Hari je istakao da ga najzanimljiviji događaj u njegovom životu… »
Da me otac bukvalno nije ukrao iz porodilišta, ja danas ne bih bio živ: Hari Varešanović o Sarajevu, ratu, jna u Nišu i…

Da me otac bukvalno nije ukrao iz porodilišta, ja danas ne bih bio živ: Hari Varešanović o Sarajevu, ratu, jna u Nišu i…

Kurir 10.01.2021
On je već godinama jedan od najpopularnijih pevača zabavne muzike s prostora bivše Jugoslavije. Prodao je više od pet miliona albuma, a neki od njegovih najvećih hitova su pesme "Lejla", "Azra", "Prsten i zlatni lanac" ili "Strah me da te volim". O… »

Vesti dana »