Повезане вести
"За мене је тај Србин старији брат!" Бакајоко потписао за Звезду, па открио који га је бивши играч црвено-белих наговорио да…
Спортал блиц 10.01.2021
Француски крилни нападач и званично је представљен као зимско појачање која је . Бакајоко је задужио црвено-бели дрес с бројем седам, а параф је ставио на уговор у трајању од три и по године. Подсетимо, он на "Маракану" стиже… »
Аксел Бакајоко: ‘Звезда је шанса која се пружа једном у животу’
Хот спорт 10.01.2021
Пред почетак зимских припрема представљено је прво појачање Црвене звезде – Аксел Бакајоко, француски крилни нападач који је са црвено-белима потписао уговор на три и по године. – Играо сам у Црвеној звезди у Паризу, ради се о… »
Звезда представила појачање: Нова "седмица" у Милану као код куће, о шампиону Србије учио од Вилотића
Моззарт спорт 10.01.2021
Бакајоко по доласку у Београд сумирао утиске. Непосредно пред први тренинг Црвене звезде у оквиру зимских припрема, у Љутице Богдана је промовисано прво појачање у 2021. години. Аксел Бакајоко, талентовани офанзивац, поникао у… »
Бакајоко: Звезда зове једном у животу, Вилотић као брат
Нова 10.01.2021
Француски крилни нападач Аксел Бакајоко потписао је уговор на три и по године са Црвеном звездом и прво је зимско појачање српског првака. “Играо сам у Црвеној звезди у Паризу, ради се о француском клубу. Међутим, Црвена звезда… »
Играћу шта год Станковић каже: Звездино појачање из Интера се посебно радује Милану!
Мондо 10.01.2021
"Вилотића сматрам старијим братом, много ми је помогао". "Вилотића сматрам старијим братом, много ми је помогао". Црвена звезда је у досадашњем току прелазног рока довела четворицу појачања. Стигли су Ричард Одада и Никола… »
Бакајоко о доласку у звезду: Шанса која се пружа једном у животу
Вечерње новости 10.01.2021
НОВИ фудбалер Црвене звезде Аксел Бакајоко рекао је данас да није оклевао када је чуо да се српски клуб интересује за њега. "Нисам оклевао када сам чуо да се Звезда занима за мене. Знам да је то велики клуб. То је шанса која се… »
Вести дана »
Мали на форуму БЕЛТАЛКС: Србија више него удвостручила БДП по глави становника
НИН пре 13 минутајош 18 повезаних
Србин из Крушевца нови директор БМВ-а: Каријеру започео као практикант, стигао до директорске фотоље, а запослени га обожавају
Курир пре 17 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за Србију у децембру 2025: стабилно време са маглом и топлим данима
Наслови.аи пре 18 минутајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 8 минутајош 30 повезаних
МУП расписао конкурс за 900 полазника за основну полицијску обуку
Наиссус инфо пре 1 сатјош 13 повезаних