Povezane vesti
"Za mene je taj Srbin stariji brat!" Bakajoko potpisao za Zvezdu, pa otkrio koji ga je bivši igrač crveno-belih nagovorio da…
Sportal blic 10.01.2021
Francuski krilni napadač i zvanično je predstavljen kao zimsko pojačanje koja je . Bakajoko je zadužio crveno-beli dres s brojem sedam, a paraf je stavio na ugovor u trajanju od tri i po godine. Podsetimo, on na "Marakanu" stiže bez obeštećenja, dok će… »
Aksel Bakajoko: ‘Zvezda je šansa koja se pruža jednom u životu’
Hot sport 10.01.2021
Pred početak zimskih priprema predstavljeno je prvo pojačanje Crvene zvezde – Aksel Bakajoko, francuski krilni napadač koji je sa crveno-belima potpisao ugovor na tri i po godine. – Igrao sam u Crvenoj zvezdi u Parizu, radi se o francuskom klubu. Međutim… »
Zvezda predstavila pojačanje: Nova "sedmica" u Milanu kao kod kuće, o šampionu Srbije učio od Vilotića
Mozzart sport 10.01.2021
Bakajoko po dolasku u Beograd sumirao utiske. Neposredno pred prvi trening Crvene zvezde u okviru zimskih priprema, u Ljutice Bogdana je promovisano prvo pojačanje u 2021. godini. Aksel Bakajoko, talentovani ofanzivac, ponikao u Interu, priključio se… »
Bakajoko: Zvezda zove jednom u životu, Vilotić kao brat
Nova 10.01.2021
Francuski krilni napadač Aksel Bakajoko potpisao je ugovor na tri i po godine sa Crvenom zvezdom i prvo je zimsko pojačanje srpskog prvaka. “Igrao sam u Crvenoj zvezdi u Parizu, radi se o francuskom klubu. Međutim, Crvena zvezda, klub u koji sam došao je… »
Igraću šta god Stanković kaže: Zvezdino pojačanje iz Intera se posebno raduje Milanu!
Mondo 10.01.2021
"Vilotića smatram starijim bratom, mnogo mi je pomogao". "Vilotića smatram starijim bratom, mnogo mi je pomogao". Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka dovela četvoricu pojačanja. Stigli su Ričard Odada i Nikola Stanković iz filijale… »
Vesti dana »
Tramp kaže da je vreme da Ukrajina dobije novog predsednika, Kremlj pozdravio njegov predlog
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
RIK utvrdila koliko ukupno ima birača za vanredne parlamentarne izbore 25. oktobra
Danas pre 8 satijoš 1 povezana