Povezane vesti
Lukašenko: Putin je moj prijatelj, u istom smo timu
RTS 10.01.2021
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da ruskog kolegu Vladimira Putina smatra prijateljem i da su u istom timu i u sportu i u politici. "Da, smatram ga svojim prijateljem i ove godine (2020.) on je potvrdio da je ne samo moj prijatelj… »
Lukašenko otkriva: Evo ko mu je jedini prijatelj (video)
Pravda 10.01.2021
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko rekao je da svog ruskog kolegu Vladimira Putina smatra ne samo svojim prijateljem, već i prijateljem čitavog beloruskog naroda; istovremeno, prema rečima beloruskog šefa države, on nema drugih prijatelja. „Da… »
Lukašenko: Smatram da je Putin moj prijatelj i naroda Belorusije
RTV 10.01.2021
KIJEV - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da smatra da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin prijatelj i da su njih dvojica u istom timu, i u sportskoj, i u političkoj areni. "Putin je dokazao da je ne samo moj već i prijatelj naroda… »
Vesti dana »

'A šta ako odbijem': Dodikov plan opstrukcije izbora za predsjednika RS nakon oduzetog mandata
Slobodna Evropa pre 22 minutajoš 60 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 1 satjoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane