Povezane vesti
Imala sam 12 brakova: Burna prošlost pevačice koju je bivša Juga obožavala! Sa 13 godina radila u fabrici konzervi
Mondo 10.01.2021
Posle 47 godina uspešne muzičke karijere, odlučila je da prestane da peva. Posle 47 godina uspešne muzičke karijere, odlučila je da prestane da peva. Pevačica Maja Odžaklijevska, rođena je 1954. godine u Skoplju, ali je već sa devet godina… »
"Imala sam 12 brakova" Naša pevačica je imala burnu prošlost, nije završila srednju školu da bi pomogla majci :"Sa 13…
Blic 09.01.2021
Pevačica Maja Odžaklijevska pre gotovo dve decenije odlučila je da prestane da peva, te se sada samo povremeno pojavljuje u određenim televizijskim emisijama, a detalje iz njene prošlosti malo ko zna. Jednom prilikom istakla je da o ljubavi ne… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 1 satjoš 22 povezane

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 5 minutajoš 54 povezane

Održana sednica Skupštine Pančeva nakon incidenata, 48 tačaka dnevnog reda usvojeno bez rasprave
Novi magazin pre 11 minutajoš 15 povezanih

Kompanija koja proizvodi zvučni top LRAD negirala upotrebu u Beogradu: Od spekulacija do demantija
Mondo pre 5 satijoš 27 povezanih