Povezane vesti

Neočekivano otkriće: Mihajlović pristao da preuzme Srbiju, a onda je sve palo u vodu – ‘Piksi neće da se odrekne…

Hot sport 10.01.2021
Već mesec dana klupa fudbalske reprezentacije Srbije je prazna. I dalje nije poznato ko će naslediti Ljubišu Tumbakovića, iako su glavni kandidati Dragan Stojković Piksi, Vladan Milojević i Savo Milošević… MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI OGROMAN… »

Ovo do sada nismo videli: Trener prišao liniji, pa faulirao protivničkog igrača – na kraju nije ni isključen (video)

Hot sport 10.01.2021
Zaista bizarna scena. Do sada neviđena situacija zabeležena je na meču brazilske Serije A između Fortaleze i Gremija. MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI OGROMAN TRANSFER NA ČUKARICI: Drugi najveći u istoriji! LUDNICA U KUPU ITALIJE: Crveni karton, pa penal… »

Srbin ponovo pogodio: Marko Jevtović strelac u porazu Konje (video)

Hot sport 10.01.2021
Fudbaleri Konje poraženi su od Karagumruka sa 2:1. Jedini gol za goste na ovoj utakmici postigao je srpski internacionalac Marko Jevtović. MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI OGROMAN TRANSFER NA ČUKARICI: Drugi najveći u istoriji! LUDNICA U KUPU ITALIJE: Crveni… »

"Siniša pristao da vodi "orlove", imao je samo jedan uslov, ali FSS nije mogao to da prihvati" Milovan Đorić otkriva detalje…

Blic sport 10.01.2021
Dani od momenta kada je Srbija ostala bez selektora počeli su da se broje mesecima, a uskoro bi savez mogao da pronađe zamenu za . Prema trenutnoj situaciji čini se da je prva želja, rezervno rešenje, ali je čuveni Milovan Đorić otkrio kako je tu… »

Novi detalji o selektoru Srbije: Mihajlović pristao da vodi reprezentaciju, ali FSS rekao ne, Piksi neće da se odrekne…

Večernje novosti 10.01.2021
NASTAVLjA se saga oko užarene klupe Srbije. Skoro da nema dana da se ne krene sa licitacijama oko selektorskog mesta, a sada se pominje i ime Siniše Mihajlovića. Ruku na srce da je bio u igri, ali do dogovora nije došlo. Nema šanse ni Piksi da… »

"Miha" pristao da bude selektor, FSS nije hteo: Otkriven razlog zbog kog je propao posao!

Mondo 10.01.2021
Za tri dana će biti poznat novi selektor. Za tri dana će biti poznat novi selektor. Fudbalska reprezentacija Srbije već mesec dana je bez selektora, a zvanično imenovanje naslednika Ljubiše Tumbakovića trebalo bi da usledi "svaki čas". Spominjali… »

Ma gde si pošao, dođi ovamo! Trener se zaigrao i faulirao protivničkog igrača! (video)

Mondo 10.01.2021
Zanimljiv detalj sa meča u Brazilu. Zanimljiv detalj sa meča u Brazilu. Na fudbalskim terenima se može svašta videti ovih dana... Pa tako i da trener faulira protivničkog igrača! Zanimljiv detalj zabeležen je na meču brazilske Serije A između… »

Vesti dana »