Povezane vesti
Bio sam pred razvodom! Halid Bešlić otkrio detalje iz privatnog života: Pevač iskreno o braku i bogatstvu, otkrio šta sve…
Kurir 10.01.2021
Pevač Halid Bešlić i njegova supruga Sejda primer su prave ljubavi. Njih dvoje su u braku dugih 42 godine, a sada je istakao da je tajna dugovečnosti to što su tokom čitavog života pravili komrpomis u svemu. - Znaš kako kažu političari, najbitniji je… »
"Bio sam pred razvodom" Halid Bešlić u ispovesti za "Blic" o supruzi sa kojom je 42 godine i bogatstvu koje poseduje: "Imam…
Blic 10.01.2021
Pevač Halid Bešlić može da se pohvali brakom dugim 42 godine. Kako i sam voli da kaže, izabrao je suprugu Sejdu sa kojom će uživati do groba. Prvi put iskreno govori o braku, koji je uspeo da sačuva pored brojnih nedaća. Ističe da je kompromis u svemu… »
Vesti dana »
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem "Pronađi me"
B92 pre 26 minutajoš 16 povezanih
Oblačan dan sa maksimalnih 26 stepeni za kraj radne nedelje, kakav nas vikend očekuje
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih
Skupština Beograda danas o uspostavljanju integrisanog bezbednosnog sistema
Radio sto plus pre 6 minutajoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tramp preti najmasovnijim udarima dosad; Arakči: Zaplena iranske imovine mogla bi da izazove haos
RTV pre 41 minutajoš 4 povezane