Povezane vesti
Bio sam pred razvodom! Halid Bešlić otkrio detalje iz privatnog života: Pevač iskreno o braku i bogatstvu, otkrio šta sve…
Kurir 10.01.2021
Pevač Halid Bešlić i njegova supruga Sejda primer su prave ljubavi. Njih dvoje su u braku dugih 42 godine, a sada je istakao da je tajna dugovečnosti to što su tokom čitavog života pravili komrpomis u svemu. - Znaš kako kažu političari, najbitniji je… »
"Bio sam pred razvodom" Halid Bešlić u ispovesti za "Blic" o supruzi sa kojom je 42 godine i bogatstvu koje poseduje: "Imam…
Blic 10.01.2021
Pevač Halid Bešlić može da se pohvali brakom dugim 42 godine. Kako i sam voli da kaže, izabrao je suprugu Sejdu sa kojom će uživati do groba. Prvi put iskreno govori o braku, koji je uspeo da sačuva pored brojnih nedaća. Ističe da je kompromis u svemu… »
Vesti dana »
Stiže promena vremena: Pljuskovi, grmljavina i grad tokom vikenda, u nedelju naglo zahlađenje
Glas juga pre 42 minutajoš 17 povezanih
Ministarka energetike: Srbija daje svoj predlog za NIS do kraja dana, MOL se izjašnjava u ponedeljak
Nedeljnik pre 22 minutajoš 14 povezanih
MSP Crne Gore: Neprihvatljivo i politički neodgovorno da se jubilej obnove crnogorske nezavisnosti pokušava predstavljati kao čin usmeren protiv Srbije ili srpskog naroda
Nova pre 22 minutajoš 9 povezanih
Potpredsednik Irana: Nećemo se odreći Ormuskog moreuza ni po kojoj cenu; Netanjahu: Režim u Iranu slabiji nego ikad
RTS pre 12 minutajoš 10 povezanih
Tramp: SAD najpopularnija zemlja na svetu, nadam se da će odnosi sa Kinom biti još jači
RTV pre 47 minutajoš 11 povezanih