Повезане вести

Вук Моб ОТВОРЕНО о свему након ИЗЛАСКА из Задруге!

Вук Моб ОТВОРЕНО о свему након ИЗЛАСКА из Задруге!

Свет & Скандал 10.01.2021
Репер и ријалити учесник Вук Моб пре неколико дана напустио је ријалити „Задругу” како би био ту када се његова вереница Оливера Конатар породи. Њих двоје очекују ћерку. Вук је био отворен о свему шта се дешавало у ријалитију… »
Мислио сам да ме је Оља оставила: Вук Моб први пут након напуштања Задруге о породици и свађи са Кијом Коцкар!

Мислио сам да ме је Оља оставила: Вук Моб први пут након напуштања Задруге о породици и свађи са Кијом Коцкар!

Мондо 10.01.2021
Репер недавно напустио ријалити, а сада се први пут огласио за медије. Репер недавно напустио ријалити, а сада се први пут огласио за медије. Вук Моб је недавно напустио Задругу како би након 120 дана боравка у ријалитију… »
Мислио сам Да ме оља оставила и Да ми је неко умро: Вук Моб развезао језик после ријалитија, ево шта га је вереница одмах…

Мислио сам Да ме оља оставила и Да ми је неко умро: Вук Моб развезао језик после ријалитија, ево шта га је вереница одмах…

Курир 10.01.2021
Репер Вук Моб пре неколико дана напустио је ријалити како би био у друштву своје веренице Оливере Конатар непосредно пре него што на свет дође њихова ћерка. Вук је причао о свим оним темама које интересују јавност. Он је прво… »

Вести дана »