Povezane vesti

Švarceneger: Upad u Kongres je ravan nacističkim zločinima

Vesti online 10.01.2021
Bivši republikanski guverner Kalifornije, holivudski glumac Arnold Švarceneger, uporedio je nedavni upad demonstranata u Kongres sa nacističkim napadima na Jevreje tokom Drugog svetskog rata, a usput je Donalda Trampa nazvao “najgorim predsednikom… »

Švarceneger: "Američka Kristalna noć"

B92 10.01.2021
Bivši republikanski guverner Kalifornije Arnold Švarceneger uporedio je upad demonstranata u Kongres sa nacističkim napadima na Jevereje u Drugom svetskom ratu. On je još aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa nazvao "najgorim predsednikom ikada"… »

Švarceneger: Neredi u Vašingtonu poput Kristalne noći, Tramp najgori predsednik

N1 Info 10.01.2021
Holivudska zvezda i bivši guverner Kalifornije Arnold Švarceneger reagovao je na nedavne nerede u Vašingtonu, video porukom na Tviteru u kojoj je Donalda Trampa nazvao najgorim predsednikom u istoriji SAD, a događaje na Kapitolu uporedio sa… »

Napad na kapitol je "kristalna noć" Amerike: Neredi u Vašingtonu Švarcenegera podsetili na Treći rajh i detinjstvo

Mondo 10.01.2021
Za slavnog glumca Tramp je najgori predsednik ikada. Za slavnog glumca Tramp je najgori predsednik ikada. Bivši republikanski guverner Kalifornije, holivudski glumac Arnold Švaceneger, uporedio je nedavni upad demonstranata u Kongres sa nacističkim… »

Švarceneger uporedio Trampove pristalice sa nacistima VIDEO

Nova 10.01.2021
Arnold Švarceneger uporedio je pristalice Donalda Trampa, koje su pre četiri dana upali u Kapitol, sa nacistima. Naime, Švarceneger je na svom Tviter nalogu osudio, kako je naveo, mafiju, koja je upala u zgradu Kapitola, ranije ove nedelje, dok je… »

Vesti dana »