Повезане вести
Абазовић одговорио Комшићу на захтев за извињење
Вести онлине 11.01.2021
Потпредседник Владе Црне Горе Дритан Абазовиц́ одговорио је Жељку Комшиц́у, члану Председништва БиХ, на његов захтев да се Влада извини због честитке коју је, према наводима медија, премијер Здравко Кривокапиц́ упутио… »
Цвијановић о Србији и Републици Српској: Нова димензија, садржајност и конкретност
РТВ 11.01.2021
БАЊА ЛУКА - Председница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је да се јавно захвалила председнику Србије Александру Вучићу и на честитки за Дан републике у РС, али и зато што је за његове власти однос Србије и РС добио… »
Жељка Цвијановић за Новости: Џаферовић испразан, ценим Вучићеву бригу за Српску
Вечерње новости 11.01.2021
ЏАФЕРОВИЋЕВА реакција је уобичајена - патетична и испразна, као и све оне које су уследиле из Сарајева и уопште ме не изненађују. Оно што мислим рекла сам јавно, а то је да се захваљујем председнику Александру Вучићу, не само… »
Подгорица: Приватни разговор Кривокапића са Жељком Цвијановић, није званична честитка
РТВ 11.01.2021
ПОДГОРИЦА - Председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић није званично честитао празник председници Републике Српске Жељки Цвијановић, саопштено је синоћ из његовог кабинета, уз напомену да се радило о приватном разговору… »
Где је честитка кривокапића: Премијер Црне Горе председници РС Дан републике честитао - телефоном
Вечерње новости 10.01.2021
ПРЕДСЕДНИЦА Републике Српске Жељка Цвијановић рекла је да јој је премијер Црне Горе Здравко Кривокапић у телефонском разговору честитао "све наше празнике": - Захвална сам Кривокапићу који је позвао и честитао све наше празнике… »
Комшић ударио на Кривокапића: Тражи извињење за честитку која званично не постоји - скандал не јењава
Вечерње новости 10.01.2021
УСМЕНА честитка путем телефона председници Републике Српске Жељки Цвијановић 9. јануара на Дан РС коју је упутио премијер Црне Горе Здравко Кривокапић, а саопштио портал РТРС, нашила је на осуду члана Председништва БиХ Жељка… »
Вести дана »
(Фото) Анис убио Алдину јер га је: Оставила?! Нови детаљи стравичног злочина у Мостару: Константно јој претио, а онда је упуцао када је кренула на фитнес
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Временска прогноза за понедељак, 17. новембар: Данас облачно, топло и ветровито, понегде са кишом
Бета пре 1 сатјош 1 повезана