Povezane vesti
Neka mi bog oprosti, to je moj najveći greh: Prvi put se udala sa 14, jednu stvar ne zaboravlja!
Mondo 11.01.2021
Zlata Petrović ima dva sina. Zlata Petrović ima dva sina Pevačica Zlata Petrović iza sebe ima burnu prošlost, jer se već sa 14 godina prvi put udala za čoveka koji nije bio njena ljubav, već izbor njenih roditelja. Prvi pevačicin muž bio je iz… »
U 18.godini već je bila u trećem braku: Folkerka očajna priznala da na duši nosi veliki greh: "Neka mi Bog oprosti..."
Blic 11.01.2021
Folkerka Zlata Petrović ima dva sina iz dva braka, a prvog je dobila sa 18 godina, u zajednici sa kolegom Hasanom Dudićem. Već sa 14 godina Zlata se prvi put udala za čoveka kog nije volela, na nagovor roditelja. Čim je završila osmi razred, majka i… »
Vesti dana »
Pretres na teritoriji opštine Zubin Potok: Specijalci tzv. kosovske policije pretresaju kuće u selima Ugljare i Varage
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana
Novi Sad: Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj osudila navodnu politizaciju učenika i izvinila se Vučeviću
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
U Siriji se opet rasplamsao rat: Zatvoren aerodrom u Alepu, blokirane saobraćajnice prema gradu
Insajder pre 2 satajoš 12 povezanih