Повезане вести
"Секс и град" се поново снима, али без чувене Саманте
РТС 11.01.2021
Америчка серија „Секс и град“ добиће још једну сезону. Како су потврдиле глумице, серијал се поново снима, имаће 10 епизода и зваће се „И управо тако". Новост је да у серији лик Саманте неће глумити Ким Катрал. Три од четири… »
Потврђено - стиже наставак серије "Секс и град": Сара Џесика Паркер објавила први тизер! (видео)
Мондо 11.01.2021
Вест која је на самом почетку 2021. обрадовала милионе фанова. Вест која је на самом почетку 2021. обрадовала милионе фанова За све фанове широм света који су ову вест нестрпљиво и дуго чекали - потврђено је, стиже наставак… »
Објављен први трејлер за нову сезону серије “Секс и град”
Нова 11.01.2021
Већ је потврђено да ће америчка серија "Секс и град" добити још једну сезону, а продукција је уз представљање трејлераодлучила да открије још неколико детаља о новим епизодама. Као што је то већ раније речено, у новим… »
Враћа се "Секс и град": Снима се наставак чувене серије, али без једне важне глумице
Телеграф 11.01.2021
"И тек тако" биће "ново поглавље чувене серије" Фанови који су стрпљиво чекали трећи наставак филма " Секс и град" коначно имају разлог за славље, јер се чувене Њујорчанке враћају и то на мале екране. Синтија Никсон… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 1 сатјош 1 повезана