Povezane vesti
“Niko mi nije rekao da žele da odem”: Radonjić odbacuje spekulacije oko navodnog prelaska u Sasuolo
Vesti online 11.01.2021
Iako se u poslednjih nekoliko dana sve glasnije priča o odlasku Nemanje Radonjića iz Marselja, srpski fudbaler pokušava da spusti loptu i tvrdi da će ostati na Velodromu sve do leta. Njega u sredu očekuje veliki okršaj sa PSŽ-om u okviru Superkupa… »
Nemanja Radonjić je pričao o svojoj sudbini u marseju: „Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to…
Hot sport 11.01.2021
Francuski i italijanski mediji tvrdili su da su za Nemanju Radonjića zainteresovani Vest Hem, Sasuolo, Kaljari i Sautempton. Na današnjoj konferenciji za medije pred susret sa Pari Sen Žermenom, Nemanja Radonjić je pričao o svom statusu u klubu i da… »
Radonjić: Nisu mi rekli da žele da odem, ostajem sigurno do leta
Mozzart sport 11.01.2021
"Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to vratim na pravi način", poručuje brzonogi vezista. Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić rekao je na današnjoj konferenciji za medije pred meč Superkupa Francuske sa Pari Sen… »
Vesti dana »
Poznato stanje povređenih u požaru u Barajevu: Evo gde se trenutno nalaze: Osmoro mrtvih
Blic pre 1 minutjoš 91 povezana
BLOG UŽIVO U školama širom Srbije prosvetari se izjašnjavaju o nastavku štrajka, incidenti u mnogim sredinama, Vučević uputio novu pretnju
Nova pre 1 minutjoš 81 povezana
Viši sud u Beogradu ukinuo odluku advokata o štrajku, a pre tri godine oglasio se nenadležnim za istu stvar
Nova pre 2 satajoš 41 povezana
Uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog jezive tragedije: Osmoro stradalo u požaru!
Blic pre 36 minutajoš 55 povezanih