Povezane vesti

“Niko mi nije rekao da žele da odem”: Radonjić odbacuje spekulacije oko navodnog prelaska u Sasuolo

“Niko mi nije rekao da žele da odem”: Radonjić odbacuje spekulacije oko navodnog prelaska u Sasuolo

Vesti online 11.01.2021
Iako se u poslednjih nekoliko dana sve glasnije priča o odlasku Nemanje Radonjića iz Marselja, srpski fudbaler pokušava da spusti loptu i tvrdi da će ostati na Velodromu sve do leta. Njega u sredu očekuje veliki okršaj sa PSŽ-om u okviru Superkupa… »
Nemanja Radonjić je pričao o svojoj sudbini u marseju: „Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to…

Nemanja Radonjić je pričao o svojoj sudbini u marseju: „Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to…

Hot sport 11.01.2021
Francuski i italijanski mediji tvrdili su da su za Nemanju Radonjića zainteresovani Vest Hem, Sasuolo, Kaljari i Sautempton. Na današnjoj konferenciji za medije pred susret sa Pari Sen Žermenom, Nemanja Radonjić je pričao o svom statusu u klubu i da… »
Radonjić: Nisu mi rekli da žele da odem, ostajem sigurno do leta

Radonjić: Nisu mi rekli da žele da odem, ostajem sigurno do leta

Mozzart sport 11.01.2021
"Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to vratim na pravi način", poručuje brzonogi vezista. Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić rekao je na današnjoj konferenciji za medije pred meč Superkupa Francuske sa Pari Sen… »

Vesti dana »