Повезане вести

“Нико ми није рекао да желе да одем”: Радоњић одбацује спекулације око наводног преласка у Сасуоло

“Нико ми није рекао да желе да одем”: Радоњић одбацује спекулације око наводног преласка у Сасуоло

Вести онлине 11.01.2021
Иако се у последњих неколико дана све гласније прича о одласку Немање Радоњића из Марсеља, српски фудбалер покушава да спусти лопту и тврди да ће остати на Велодрому све до лета. Њега у среду очекује велики окршај са ПСЖ-ом… »
Немања Радоњић је причао о својој судбини у марсеју: „Драго ми је што ми је шеф пружио прилику и желим да му за то вратим на…

Немања Радоњић је причао о својој судбини у марсеју: „Драго ми је што ми је шеф пружио прилику и желим да му за то вратим на…

Хот спорт 11.01.2021
Француски и италијански медији тврдили су да су за Немању Радоњића заинтересовани Вест Хем, Сасуоло, Каљари и Саутемптон. На данашњој конференцији за медије пред сусрет са Пари Сен Жерменом, Немања Радоњић је причао о свом… »
Радоњић: Нису ми рекли да желе да одем, остајем сигурно до лета

Радоњић: Нису ми рекли да желе да одем, остајем сигурно до лета

Моззарт спорт 11.01.2021
"Драго ми је што ми је шеф пружио прилику и желим да му за то вратим на прави начин", поручује брзоноги везиста. Српски репрезентативац Немања Радоњић рекао је на данашњој конференцији за медије пред меч Суперкупа Француске са… »

Вести дана »