Povezane vesti
“Niko mi nije rekao da žele da odem”: Radonjić odbacuje spekulacije oko navodnog prelaska u Sasuolo
Vesti online 11.01.2021
Iako se u poslednjih nekoliko dana sve glasnije priča o odlasku Nemanje Radonjića iz Marselja, srpski fudbaler pokušava da spusti loptu i tvrdi da će ostati na Velodromu sve do leta. Njega u sredu očekuje veliki okršaj sa PSŽ-om u okviru Superkupa… »
Nemanja Radonjić je pričao o svojoj sudbini u marseju: „Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to vratim na…
Hot sport 11.01.2021
Francuski i italijanski mediji tvrdili su da su za Nemanju Radonjića zainteresovani Vest Hem, Sasuolo, Kaljari i Sautempton. Na današnjoj konferenciji za medije pred susret sa Pari Sen Žermenom, Nemanja Radonjić je pričao o svom statusu u klubu i da li… »
Radonjić: Nisu mi rekli da žele da odem, ostajem sigurno do leta
Mozzart sport 11.01.2021
"Drago mi je što mi je šef pružio priliku i želim da mu za to vratim na pravi način", poručuje brzonogi vezista. Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić rekao je na današnjoj konferenciji za medije pred meč Superkupa Francuske sa Pari Sen Žermenom da mu… »
Vesti dana »

Protest ispred Pravnog fakulteta: Vlast represijom i nasiljem pokušava da suzbije bunt građana
Beta pre 2 satajoš 42 povezane

Carine od 30 odsto na robu iz EU i Meksika od 1. avgusta, najavio Tramp
Slobodna Evropa pre 1 danjoš 48 povezanih

Dirljivo: Izgubila finale sa nulom pa se rasplakala tokom govora
Sport klub pre 4 satijoš 27 povezanih

Otvoreno pismo roditelja uhapšenog Pavla Cicvarića upućeno EU i evropskoj javnosti
Radar pre 13 satijoš 5 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: kratkotrajni pljuskovi u Beogradu i najava novog toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 5 satijoš 42 povezane