Повезане вести

Крстајић довео прво појачање: Повратник у клуб појачава конкуренцију у нападу

Крстајић довео прво појачање: Повратник у клуб појачава конкуренцију у нападу

Мондо 11.01.2021
Попуњавање ослабљене позиције. Попуњавање ослабљене позиције Младен Крстајић је довео своје прво појачање, нови нападач ТСЦ-а је повратник Милан Ђокић! Он је из клуба отишао пре пет година, када су "бећари" били у трећој… »
Милан Ђокић за хотспорт: ‘Пресрећан сам што ћу поново носити дрес ТСЦ-а, имам посебне емоције према клубу’

Милан Ђокић за хотспорт: ‘Пресрећан сам што ћу поново носити дрес ТСЦ-а, имам посебне емоције према клубу’

Хот спорт 11.01.2021
Нападач Милан Ђокић од данас је нови члан Фудбалског клуба ТСЦ, у који стиже као прво појачење у зимском прелазном року. По доласку у екипу из Бачке Тополе, Ђокић је дао изјаву за наш портал. – Срце ми је пуно! Пресрећан сам што… »
Пре две године Моравац, сада ТСЦ: Младену Крстајићу прво појачање за напад

Пре две године Моравац, сада ТСЦ: Младену Крстајићу прво појачање за напад

Моззарт спорт 11.01.2021
Из Златибора стигао Милан Ђокић. Владимир Силађи је за 150.000 евра отишао у јужнокорејски Гангвон, у Бачку Тополу је стигао нови нападач. Прво зимско појачање ТСЦ-а је 23-годишњи нападач Златибора Милан Ђокић, који баш и није… »
ТСЦ довео прво зимско појачање, вратио шпица из Златибора

ТСЦ довео прво зимско појачање, вратио шпица из Златибора

Нова 11.01.2021
Нападач Милан Ђокић нови је члан ТСЦ, у који стиже као прво појачење у зимском прелазном року. Ђокић долази из Златибора, али је за њега ТСЦ позната средина, пошто је у Бачкој Тополи играо пре пет година, када се такмичио у… »
Милан Ђокић - прво зимско појачање ТСЦ-а

Милан Ђокић - прво зимско појачање ТСЦ-а

Спортски журнал 11.01.2021
Ђокић долази из Златибора, али је за њега ТСЦ позната средина, пошто је у Бачкој Тополи играо пре пет година, када се ТСЦ још такмичио у трећој лиги. Нападач Милан Ђокић од данас је нови члан фудбалског клуба ТСЦ, у који стиже… »

Вести дана »