Povezane vesti
Krstajić doveo prvo pojačanje: Povratnik u klub pojačava konkurenciju u napadu
Mondo 11.01.2021
Popunjavanje oslabljene pozicije. Popunjavanje oslabljene pozicije Mladen Krstajić je doveo svoje prvo pojačanje, novi napadač TSC-a je povratnik Milan Đokić! On je iz kluba otišao pre pet godina, kada su "bećari" bili u trećoj ligi, a vraća se u jedan… »
Milan Đokić za hotsport: ‘Presrećan sam što ću ponovo nositi dres TSC-a, imam posebne emocije prema klubu’
Hot sport 11.01.2021
Napadač Milan Đokić od danas je novi član Fudbalskog kluba TSC, u koji stiže kao prvo pojačenje u zimskom prelaznom roku. Po dolasku u ekipu iz Bačke Topole, Đokić je dao izjavu za naš portal. – Srce mi je puno! Presrećan sam što ću ponovo nositi ovaj… »
Pre dve godine Moravac, sada TSC: Mladenu Krstajiću prvo pojačanje za napad
Mozzart sport 11.01.2021
Iz Zlatibora stigao Milan Đokić. Vladimir Silađi je za 150.000 evra otišao u južnokorejski Gangvon, u Bačku Topolu je stigao novi napadač. Prvo zimsko pojačanje TSC-a je 23-godišnji napadač Zlatibora Milan Đokić, koji baš i nije nepoznato lice u Topoli… »
TSC doveo prvo zimsko pojačanje, vratio špica iz Zlatibora
Nova 11.01.2021
Napadač Milan Đokić novi je član TSC, u koji stiže kao prvo pojačenje u zimskom prelaznom roku. Đokić dolazi iz Zlatibora, ali je za njega TSC poznata sredina, pošto je u Bačkoj Topoli igrao pre pet godina, kada se takmičio u trećoj ligi. Novi sportski… »
Milan Đokić - prvo zimsko pojačanje TSC-a
Sportski žurnal 11.01.2021
Đokić dolazi iz Zlatibora, ali je za njega TSC poznata sredina, pošto je u Bačkoj Topoli igrao pre pet godina, kada se TSC još takmičio u trećoj ligi. Napadač Milan Đokić od danas je novi član fudbalskog kluba TSC, u koji stiže kao prvo pojačenje u… »
Vesti dana »

Direktor policije Vasiljević: Više od 103.000 ljudi učestvovalo na protestima protiv blokada u Srbiji
Euronews pre 16 minutajoš 54 povezane

Snažan stisak ruke: Pogledajte kako je izgledao susret Si Đinpinga i Putina na svečanoj ceremoniji u Kini
Telegraf pre 4 satijoš 50 povezanih

Već od sutra korpa punija za manje para! Narod će moći značajno da uštedi na 20.000 proizvoda iz 23 kategorije! Spisak robe koja će biti jeftinija
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane

Vladan Milojević posle ubedljive pobede nad novim pazarom: Želeli smo da vidimo reakciju, zadovoljan sam igrom
Dnevnik pre 7 minutajoš 24 povezane