Povezane vesti
Molila sam boga da ga ne stave na respirator: Pevačeva žena o njegovoj teškoj borbi sa koronom!
Mondo 11.01.2021
Nije mogao da dođe do vazduha. Nije mogao da dođe do vazduha. Pevač Ljuba Perućica letos je bio hospitalizovan nakon saznanja da je pozitivan na korona virus. On je nakon što je saznao da ima upalu oba plućna krila završio na Infektivnoj klinici. Iako je… »
Nije mogao da dođe do vazduha, molila sam Boga da ga ne stave na respirator! Pevačeva žena prvi put progovorila o njegovom…
Kurir 11.01.2021
Pevač Ljuba Perućica bio je u bolnici usled posledica korona virus, a njegova supruga, Katarina Kolozeus pričala je o teškom periodu kroz koji su prošli. – Iskreno, bio je to jako težak period, pogotovo što su mi ruke bile vezane i nisam imala načina da… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u 11 opština u Srbiji, putevi prvog i drugog reda prohodni
Beta pre 5 minutajoš 26 povezanih
Čaušić: Ovo su opasne vremenske prilike, građani da budu oprezni i da slušaju apele
Euronews pre 29 minutajoš 45 povezanih
Novak mu priredio lep kraj prošle godine i dao mu "poklon", sada nastavio agoniju i bez titule je 4 godine!
Telegraf pre 19 minutajoš 23 povezane
Izrael u stanju pojačane pripravnosti zbog moguće američke invazije na Iran
Nedeljnik pre 50 minutajoš 15 povezanih
"Međunarodno pravo važi za sve, uključujući SAD" Nemački ministar: Isključivo je na Danskoj i Grenlandu da odluče o budućnosti Grenlanda
Večernje novosti pre 24 minutajoš 14 povezanih