Povezane vesti
Paula me drži u šaci, Ja kupujem mir! Tara Simov otvorila dušu zadrugarima, Hublinova joj poručila da će se sve saznati uskoro!…
Kurir 11.01.2021
Posle opširnog izlaganja Miljane Kulić o raspodeli budžeta Nenada Aleksića Ša i haosa koji je nastao, ustala je Sandra Rešić. - Ja ću kratko, jedna stvar mi nije jasna. Ko god da je vođa, čak i Kristijan kad je bio poslednji put, kada je bilo koja tema u… »
Najdramatičnija podela budžeta! Ša novi vođa, a nikom nije lako: Zerina lije suze, a Tara priznala da je zaljubljena u repera!…
Kurir 11.01.2021
Raspodela budžeta Nenada Aleksića Ša se privodi kraju, a ostalo je još nekoliko malih budžeta. Na iznenađenje svih, jedan je dobila i Zerina Hećo. "Ovo će biti opasna zamerka. U "Zadruzi 2" smo od početka do kraja bili super, uzajamno poštovanje, bili tu… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Policija potisnula okupljene dalje od ulaza, zaposleni ušli u sud (foto)
Blic pre 50 minutajoš 26 povezanih

Orban: Evropski samit potvrdio da je strategija izolacije Rusije propala
Pravda pre 55 minutajoš 38 povezanih

Vučević pozvao građane na mirno demokratsko okupljanje sa porukom ,,Dosta nam je blokada, hoćemo normalan život nazad”
Jugmedia pre 15 minutajoš 15 povezanih

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 20 minutajoš 8 povezanih