Povezane vesti

Poslednji trzaj: Stari, dobri neprijatelj Kuba

B92 12.01.2021
Vašington, Havana -- Administracija američkog predsednika Donalda Trampa saopštila da je vratila Kubu na listu država koje sponzorišu terorizam. Samo devet dana pre nego što će Tramp napustiti Belu kuću, državni sekretar Majkl Pompeo je rekao da… »

SAD ponovo stavile Kubu na spisak zemalja koje podržavaju terorizam

N1 Info 12.01.2021
Kubanski ministar spoljnih poslova Bruno Rodriges ocenio je kao "politički oportunizam" meru administracije odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa da Kubu ponovo stavi na crnu listu zemalja koje podržavaju terorizam. „Osuđujemo ciničnu i… »

Tramp vratio Kubu na listu država koje sponzorišu terorizam

Radio 021 12.01.2021
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa saopštila da je vratila Kubu na listu država koje sponzorišu terorizam. Samo devet dana pre nego što će Tramp napustiti Belu kuću, državni sekretar Majkl Pompeo je rekao da je Kuba na crnoj listi… »

"Sigurna luka teroristima": Stejt department označio Kubu kao državu koja sponzoriše ubice

Blic 12.01.2021
U saopštenju Stejt departmenta navodi se da je Kuba, navodno, u više navrata pružala podršku delima međunarodnog terorizma, i to pružanjem sigurne luke teroristima. - Ovim postupkom još jednom pozivamo Vladu Kube na odgovornost i šaljemo jasnu… »

SAD: Kuba ponovo na spisku zemalja koje podržavaju terorizam

Nova 12.01.2021
Administracija odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa danas je Kubu ponovo stavila na crnu listu zemalja koje podržavaju terorizam. “Tom merom ponovo ćemo smatrati Kubu odgovornom i šaljemo jasnu poruku da Kastrov režim mora da okonča… »

SAD ponovo stavile Kubu na spisak zemalja koje podržavaju terorizam

Danas 11.01.2021
Administracija odlazećeg američkog predsednika Donalda Trampa danas je Kubu ponovo stavila na crnu listu zemalja koje podržavaju terorizam. „Tom merom ponovo ćemo smatrati Kubu odgovornom i šaljemo jasnu poruku da Kastrov režim mora da okonča… »

Sponzorišu i podržavaju terorizam: SAD vratile Kubu na crnu listu

Večernje novosti 11.01.2021
ADMINISTRACIJA američkog predsednika Donalda Trampa danas je saopštila da je vratila Kubu na listu država koje sponzorišu terorizam. Samo devet dana pre nego što će Tramp napustiti Belu kuću, državni sekretar Majkl Pompeo je rekao da je Kuba na… »

Vesti dana »

Mario Dragi predstavlja plan oporavka Italije

RTV pre 5 satijoš 1 povezana

Predsednik čestitao Dan Vojske Srbije

Blic pre 29 minutajoš 4 povezane

Sunčano i malo svežije

Dnevnik pre 4 satijoš 7 povezanih