Povezane vesti
Ne mislim da je put lepih žena teži: Dragana Kosjerina otvoreno o tituli najlepše voditeljke, otkrila i čime se bavila!
Mondo 12.01.2021
Voditeljka otvoreno o komplimentima, ali i putu do uspeha. Voditeljka otvoreno o komplimentima, ali i putu do uspeha. Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a u novogodišnjem programu RTS-a je oduševila sve izgledom i vatreno… »
Ne govorim često o tome Dragana Kosjerina iskreno o prošlosti i emocijama, a iznenadićete se čime se bavila
Kurir 12.01.2021
Voditeljka Dragana Kosjerina odlučila je da otvori dušu na teme koje već godinama intrigiraju javnost. - Odmalena sam pokazivala sklonost ka javnom nastupu, išla sam na glumu, u muzičku školu, takmičarski se bavila latinoameričkim plesom. Mnoge iznenadi… »
Vesti dana »
Više od 400 ljudi uhapšeno u neredima posle pobede PSŽ-a u Ligi šampiona, povređeno oko 220 osoba
Insajder pre 42 minutajoš 44 povezane
Šta se dešava u Ormuskom moreuzu? Iran objavio nove podatke
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Nevreme već divlja širom regiona, vetar čupao stabla: RHMZ uputio važno upozorenje za građane Srbije (Mape)
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih
Manojlović (Kreni-Promeni): Što glasnije patriotsko nadvikivanje u Beogradu, južno od Ibra sve tiše
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih
(Foto) Vučić i šeik Bin Zajed razgovarali o situaciji na Bliskom istoku i unapređenju odnosa Srbije i UAE
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 12 povezanih