Povezane vesti
Ne mislim da je put lepih žena teži: Dragana Kosjerina otvoreno o tituli najlepše voditeljke, otkrila i čime se bavila!
Mondo 12.01.2021
Voditeljka otvoreno o komplimentima, ali i putu do uspeha. Voditeljka otvoreno o komplimentima, ali i putu do uspeha. Dragana Kosjerina važi za jednu od najlepših srpskih voditeljki, a u novogodišnjem programu RTS-a je oduševila sve izgledom i vatreno… »
Ne govorim često o tome Dragana Kosjerina iskreno o prošlosti i emocijama, a iznenadićete se čime se bavila
Kurir 12.01.2021
Voditeljka Dragana Kosjerina odlučila je da otvori dušu na teme koje već godinama intrigiraju javnost. - Odmalena sam pokazivala sklonost ka javnom nastupu, išla sam na glumu, u muzičku školu, takmičarski se bavila latinoameričkim plesom. Mnoge iznenadi… »
Vesti dana »

Uživo pogođen nuklearni reaktor u Iranu Izrael u ruševinama nakon novog napada, Tramp razmatra napad Amerike (foto/video)
Alo pre 20 minutajoš 80 povezanih

U Srbiji kuvanje, temperatura u crvenom Meteoalarm je upaljen, evo gde će grunuti nevreme!
Alo pre 1 satjoš 24 povezane

Srpski stručnjak za energiju iz Saveza električara otkrio da vam ovi uređaji prave veliki račun za struju
Nova pre 15 minutajoš 11 povezanih

Vlasnik firme za proizvodnju oružja iz Kragujevca pušten da se brani sa slobode: Uhapšen u velikoj akciji policije zbog pranja novca
Nova pre 1 satjoš 8 povezanih

"Moramo da izvučemo pouke" Marina Maljković jasna posle poraza košarkašica od Italije: "Bilo je ovo jedno veliko iskustvo"
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih