Повезане вести
Сарајлију напала два мигранта на Грбавици
РТВ 12.01.2021
САРАЈЕВО - Сарајлија С.А. тврди да су га јутрос око пет сати физички напала двојица миграната и да су му скалпелом нанели повреде по рукама, глави и стомаку. Након повређивања, он је сарајевском порталу Кликс испричао да су… »
"Хтео сам да проверим колико је сати и онда сам чуо кораке": Мигранти тражили да им да телефон, а онда га повредили скалпелом
Блиц 12.01.2021
Мушкарац С.А. из Сарајева пријавио је да су га јутрос око пет часова напала двојица миграната, скалпелом посекли по рукама и нанели повреде по глави и стомаку. Све се догодило када је он кренуо на посао и након што је извадио… »
Сарајлија тврди да су га напали мигранти: Пришли му са скалпелом, тражили мобилни, исекли га по стомаку, рукама и глави
Курир 12.01.2021
Сарајлија С.А. тврди да су га јутрос око пет сати физички напала двојица миграната и да су му скалпелом нанели повреде по рукама, глави и стомаку. Након повређивања, он је сарајевском порталу Кликс испричао да су двојица миграта… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро