Повезане вести
Ђукановић задао још један ударац алексићу: Мики, мораћеш да платиш за лажи и одговараш кривично
Курир 12.01.2021
Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић још једном је објавом "нокаутирао" потпредседника Народне странке Вука Јеремића, Мирослава Алексића. Препуцавање је почело када је Алексић на свом Твитер налогу поручио да је… »
Алексић: Андреј Вучић ми рекао да ме намештају за Јовањицу
Нова 12.01.2021
"Владимир Ђукановић лаже да сам прилазио Андреју Вучићу на суђењу. Он врло добро зна да је истина другачија и да су они мени пришли како би ми рекли да су ме 'наместили' за 'Јовањицу' и дали погрешне информације овој афери"… »
Ђукановић напао Алексића: Прилазио си Андреју да се извиниш
Нова 12.01.2021
Адвокат и функционер СНС Владимир Ðукановић објавио је данас на Твитеру да је Мирослав Алексић из Народне странке њему и његовом клијенту-брату председника Србије Андреју Вучићу у суду прилазио и правдао се, наводећи да они… »
Нокаутиран: Алексић наставио са нападима, Ђукановић га поново урнисао!
Курир 12.01.2021
Потпредседник Народне странке Вука Јеремића, Мирослав Алексић, након што је добио по заслузи због вређања председника Србије Александра Вучића, наставио је са увредама, овога пута на рачун посланика СНС Владимира Ђукановића… »
Ђукановић одувао Алексића: Мишу један, храбар си само на Твитеру!
Курир 12.01.2021
Посланик Српске напредне странке Владимир Ђукановић буквално је одувао потпредседника Народне странке Вука Јеремића, Мирослава Алексића, поручивши му да уместо што вређа председника Србије Александра Вучића, објасни јавности како… »
“Вучићу, реци ми у ТВ дуелу да сам сецикеса и мафијаш”
Нова 12.01.2021
Александар Вучић изнео је низ увреда на рачун потпредседника Народне странке Мирослава Алексића, коме је поручио да је "сецикеса и мафијаш", те да је "купио диплому". Вучић је је следећим речима описао “лик и дело” Алексића. “Она… »
Вучић о Јовањици: Андреј и ја можемо да идемо на полиграф
Нова 12.01.2021
Председник Србије Александра Вучић гостујући вечерас у емисији Ћирилица на ТВ Хепи говорио је о афери Јовањица, те рекао да су његов брат Андреј и он спремни да иду на полиграф и одговоре на сва питања везана за случај… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 23 минутајош 46 повезаних
Зеленски мењао план и шаље нови документ САД: Трамп га напао: "Ниси ни прочитао споразум!"
Ало пре 23 минутајош 22 повезане