Povezane vesti

Ogromna kokoška zbunila stanovnike čukarice: Snimljen mladić u čudnom kostimu, evo šta se krije iza svega (video)

Ogromna kokoška zbunila stanovnike čukarice: Snimljen mladić u čudnom kostimu, evo šta se krije iza svega (video)

Večernje novosti 12.01.2021
STANOVNICI Čukaričke padine su pre nekoliko dana prisustvovali nesvakidašnjoj sceni, koju su uspeli da zabeleže mobilnim telefonom. Snimak, na kome se vidi mladić obučen u kostim kokoške kako čeka nekoga je vrlo brzo postao viralan. Objava koju… »
Trčao po ulici u kostimu kokoške: Stanovnici Čukarice u čudu - iza svega se krio predivan plan (video)

Trčao po ulici u kostimu kokoške: Stanovnici Čukarice u čudu - iza svega se krio predivan plan (video)

Srbija danas 12.01.2021
Komšije je isprva zbunilo vikanje. Stanovnici ulice Obalskih radnika na Čukaričkoj padini prisustvovali su nesvakidašnjoj sceni i uspeli da je zabeleže mobilnim telefonom. Ubrzo se snimak proširio društvenim mrežama. Naime, mladić obučen u… »
Najlepša slika iz Beograda: Zimska idila na Ceraku, klinci se raduju snegu i sankanju (video)

Najlepša slika iz Beograda: Zimska idila na Ceraku, klinci se raduju snegu i sankanju (video)

Kurir 12.01.2021
BEOGRAD - Stariji se hvataju za glavu kad kroz prozor vide sneg jer to znači više para za grejanje, teži i duži put od posla do kuće, ali predivno je videti najmlađe kako mu se raduju i podsetiti se da smo i mi kao deca jedva čekali da padne sneg… »
Maskirao se u pile i napravio najdivnije izeneđenje za devojku: Cela Čukarica kliče u neverici (video)

Maskirao se u pile i napravio najdivnije izeneđenje za devojku: Cela Čukarica kliče u neverici (video)

Mondo 12.01.2021
Preslatko. Preslatko. Na Čukaričkoj padini u Obalskih radnika jedno pile napravilo je pravi haos isprosivši devojku nasred ulice! Komšije su izašle na prozore da vide šta se dešava... A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) (MONDO) Budite… »

Vesti dana »