Повезане вести
Предузеће Електромреже Србије купило акције Црногорског електропреносног система
Данас 12.01.2021
Предузеће Електромреже Србије (ЕМС) купило је данас око пет одсто акција Црногорског електропреносног система за око седам милиона евра, објавиле су подгоричке Вијести, док сам ЕМС није желео да потврди информацију. Акције су… »
Вијести: Србија купила додатни део енергетског преносног система Црне Горе
Н1 Инфо 12.01.2021
Предузеће Електромреже Србије (ЕМС) купило је око пет одсто акција Црногорског електропреносног система (ЦГЕС) за око седам милиона евра, објавиле су подгоричке Вијести, док сам ЕМС није желео да потврди информацију. Акције су… »
ЕМС купио још пет одсто акција преносног система Црне Горе
Дневник 12.01.2021
БЕОГРАД: Електромрежа Србије купила је данас још пет одсто акција преносног система Црне Горе, сазнаје Тањуг. ЕМС је купио на берзи додатних пет одсто акција Црногорског електропреносног система. Иначе, ЕМС је 100 одсто у… »
Србија купила део енергетског преносног система Црне Горе
Нова 12.01.2021
Електромрежа Србије купила је данас на Монтенегроберзи око пет одсто акција Црногорског електропреносног система за око седам милиона евра. Акције су купили од малих акционара по просечној цени од око 0,95 еура, уз раст око девет… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана