Повезане вести

Го*но без срца, душе и образа: Икодиновић оплео по Кону

Го*но без срца, душе и образа: Икодиновић оплео по Кону

Нова 12.01.2021
Данило Икодиновић, трофејни српски ватерполиста, често коментарише стање у држави и одређене ситуације, а посебно га је изнервирао део интервјуа Предрага Кона за Нова.рс. И бивши репрезентативац није једини, бројне су реакције… »
Панић поручује: Сместићу Кона у осуђеничку столицу

Панић поручује: Сместићу Кона у осуђеничку столицу

Нова 12.01.2021
"Доктора Кона ћу сигурно сместити у осуђеничку столицу да образложи све што је до сада изјавио и шта је радио претходних 10 месеци. Можете да му поручите да сам му то обећао - он и ја", тако најновију изјаву епидмиолога и члана… »
ИНТЕРВЈУ Кон о Кризном штабу, вакцини и лекарима који умиру

ИНТЕРВЈУ Кон о Кризном штабу, вакцини и лекарима који умиру

Нова 12.01.2021
Коронавирус још увек одређује и диктира наше животе. Сви исчекујемо дан када вести о ковиду више неће бити оне главне и када ћемо моћи да живимо без стега. У међувремену, морамо да будемо свесни да је вирус још увек ту и да је… »
Лекари ћуте! Кон понижава покојне: Умиру јер се заразили на паузама за кафу?!

Лекари ћуте! Кон понижава покојне: Умиру јер се заразили на паузама за кафу?!

Правда 12.01.2021
Србију протеклих недеља потресају готово свакодневне вести о смрти здравствених радника, тренутно их је више од 70. У јавности се све чешће чују захтеви да се те смрти испитају и да се утврди који је узрок - зашто губимо толико… »
Кон „Умрли лекари се заражавали на паузама за кафу!“..

Кон „Умрли лекари се заражавали на паузама за кафу!“..

У центар 12.01.2021
Често је до заражавања лекара долазило на местима где се испијала кафа, рекао је епидемиолог Предраг Кон за Нова.рс. „Ми имамо нека сазнања, у оквиру неких клиника, да је до заражавања долазило углавном изван болница. То би… »
Др Кон се огласио поводом преминулих колега: Кризни штаб има податке о томе како је дошло до заражавања лекара

Др Кон се огласио поводом преминулих колега: Кризни штаб има податке о томе како је дошло до заражавања лекара

Вечерње новости 12.01.2021
ЧЛАН Кризног штаба епидемиолог Предраг Кон прокоментарисао је податке по којима је од вируса корона до сада преминуло више од 70 лекара. - Ми имамо нека сазнања, у оквиру неких клиника, да је до заражавања долазило углавном… »
Кон: Умрли лекари се заражавали на паузама за кафу

Кон: Умрли лекари се заражавали на паузама за кафу

Нова 12.01.2021
Србију протеклих недеља потресају готово свакодневне вести о смрти здравствених радника, тренутно их је више од 70. У јавности се све чешће чују захтеви да се те смрти испитају и да се утврди који је узрок - зашто губимо толико… »

Вести дана »