Povezane vesti

Orbović: Nikad mi nije bilo lepše u reprezentaciji

Orbović: Nikad mi nije bilo lepše u reprezentaciji

Nova 12.01.2021
"Za utakmicu protiv Grčke pripremamo se isto kao za Francuze, u naletu smo i verujem da ćemo sve odraditi kako treba", kaže rukometni reprezentativac Srbije Miloš Orbović. Srbija u sredu od 17 sati igra protiv Grčke u trećem kolu kvalifikacija za… »
Đerona pred Grčku: Posle dva koraka, da napravimo i treći

Đerona pred Grčku: Posle dva koraka, da napravimo i treći

Vesti online 12.01.2021
Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona rekao je da će meč protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. godine biti drugačiji u svim aspektima od onih protiv Francuske. Posle pobede i remija sa Francuskom… »
Da se ne zagrcnemo protiv Grčke

Da se ne zagrcnemo protiv Grčke

Mozzart sport 12.01.2021
Srpski rukometaši nastavljaju kvalifikacije za EP. Protiv Francuske je bilo fantastično. A, sada je bitno da se protiv Grčke – ne zagrcnemo. Srpski rukometaši nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2022, a rival u 3. kolu, za kraj ovog… »
Đerona pred Grčku: Da iskoristimo samopouzdanje! Orbović: Nikad mi nije bilo lepše u reprezentaciji

Đerona pred Grčku: Da iskoristimo samopouzdanje! Orbović: Nikad mi nije bilo lepše u reprezentaciji

Sportski žurnal 12.01.2021
Rukometaši Srbije igraju u sredu od 17 časova protiv Grčke u Zrenjaninu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Srbija je prethodno u Zrenjaninu pobedila Francusku sa 27:24, a sa istim protivnikom odigrala je u Kreteju nerešeno 26:26. Selektor muške… »
Srbija dočekuje Grčku: Moramo zadržati mir

Srbija dočekuje Grčku: Moramo zadržati mir

N1 Info 12.01.2021
Selektor srpskih rukometaša Toni Đerona ističe da njegov tim treba da iskoristiti dobru energiju i samopouzdanje posle mečeva sa Francuskom, te mirnom igrom dođe do pobede nad Grčkom u kvalifikacijama za EP. Posle dve odlične partije sa Francuskom… »
Đerona pre spavanja gledao reprizu da se spremi za Grke

Đerona pre spavanja gledao reprizu da se spremi za Grke

Nova 12.01.2021
Selektor reprezentacije Srbije Toni Đerona rekao je da bi dobru energiju i samopouzdanje iz dva duela sa Francuskom trebalo iskoristiti na utakmici protiv Grčke. Rukometaši Srbije igraju u sredu od 17 časova protiv Grčke u Zrenjaninu u… »

Vesti dana »