Повезане вести

Орбовић: Никад ми није било лепше у репрезентацији

Орбовић: Никад ми није било лепше у репрезентацији

Нова 12.01.2021
"За утакмицу против Грчке припремамо се исто као за Французе, у налету смо и верујем да ћемо све одрадити како треба", каже рукометни репрезентативац Србије Милош Орбовић. Србија у среду од 17 сати игра против Грчке у трећем колу… »
Ђерона пред Грчку: После два корака, да направимо и трећи

Ђерона пред Грчку: После два корака, да направимо и трећи

Вести онлине 12.01.2021
Селектор мушке рукометне репрезентације Србије Тони Ђерона рекао је да ће меч против Грчке у квалификацијама за Европско првенство 2022. године бити другачији у свим аспектима од оних против Француске. После победе и ремија са… »
Да се не загрцнемо против Грчке

Да се не загрцнемо против Грчке

Моззарт спорт 12.01.2021
Српски рукометаши настављају квалификације за ЕП. Против Француске је било фантастично. А, сада је битно да се против Грчке – не загрцнемо. Српски рукометаши настављају квалификације за Европско првенство 2022, а ривал у 3… »
Ђерона пре спавања гледао репризу да се спреми за Грке

Ђерона пре спавања гледао репризу да се спреми за Грке

Нова 12.01.2021
Селектор репрезентације Србије Тони Ђерона рекао је да би добру енергију и самопоуздање из два дуела са Француском требало искористити на утакмици против Грчке. Рукометаши Србије играју у среду од 17 часова против Грчке у… »
Србија дочекује Грчку: Морамо задржати мир

Србија дочекује Грчку: Морамо задржати мир

Н1 Инфо 12.01.2021
Селектор српских рукометаша Тони Ђерона истиче да његов тим треба да искористити добру енергију и самопоуздање после мечева са Француском, те мирном игром дође до победе над Грчком у квалификацијама за ЕП. После две одличне… »
Ђерона пред Грчку: Да искористимо самопоуздање! Орбовић: Никад ми није било лепше у репрезентацији

Ђерона пред Грчку: Да искористимо самопоуздање! Орбовић: Никад ми није било лепше у репрезентацији

Спортски журнал 12.01.2021
Рукометаши Србије играју у среду од 17 часова против Грчке у Зрењанину у квалификацијама за Европско првенство. Србија је претходно у Зрењанину победила Француску са 27:24, а са истим противником одиграла је у Кретеју нерешено… »

Вести дана »