Povezane vesti

"Drugarice moja, preći ćeš i ovu prepreku": Vest da se malenoj Aniki stanje pogoršalo sve je rastužila, a najsnažnija…

Blic 13.01.2021
Vest da da se stanje male Anike Manić (2) pogoršalo, te da je njen dugo očekivan put u Budimpeštu na lečenje odložen sve je rastužila. Među onima koji su pružili reči podrške našla se i stranica "Za Oliverov život" posvećena još jednom… »

Oliver bodri Aniku: Drugarice moja, preći ćeš i ovu prepreku

Nova 13.01.2021
Fejsbuk stranica “Za Oliverov život” reagovala je na vest o maloj Aniki Manić kojoj je lečenje u Budimpešti odloženo zbog pogoršanja zdravstvenog stanja. “Jako nas je rastužila vest da je termin našoj drugarici Aniki odložen za mart! Anika… »

"Mnogo je teško": Malena Anika ujedinila je Srbiju, ali joj se stanje zbog podmukle bolesti pogoršalo, put za Budimpeštu…

Blic 12.01.2021
Početkom decembra Srbiju je obradovala vest da je novac za lečenje Anike Manić (2)prikupljen nakon tri meseca. Ipak, malena heroina još uvek nije spremna na svoju najveću borbu. Njeni roditelji saopštili su na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep… »

Aniki se pogoršalo stanje: Put za Budimpeštu odložen, malena još uvek nije spremna za najtežu borbu

Večernje novosti 12.01.2021
SRBIJU je oduševila vest da je skupljen novac za lečenje dvogodišnje Anike Manić, ali ipak devojčica koja nas je ujedinila još uvek nije spremna za najtežu borbu. Njeni roditelji saopštili su na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep život" da je… »

Vesti dana »