Povezane vesti

Dnevni horoskop za sredu, 13. januar

Dnevni horoskop za sredu, 13. januar

Moj Novi Sad 13.01.2021
Otkrijte šta vam zvezde predviđaju za današnji dan. Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu, pomalo razmazila pa ste bez svesne namere ušli u ulogu žrtve kojoj je sve dopušteno. Drugoj strani… »
Horoskop za sredu, 13. Januar: Devica će možda promeniti radno mesto; Vaga opterećena brigama koje sama smišlja

Horoskop za sredu, 13. Januar: Devica će možda promeniti radno mesto; Vaga opterećena brigama koje sama smišlja

Večernje novosti 13.01.2021
SAZNAJTE šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje. OVAN Odnos s voljenom osobom ne ide onako kako biste želeli. Možda vas je ona, u proteklom periodu, pomalo razmazila pa ste bez… »
Dnevni horoskop za 13. Januar: Bikovi treba da obrate više pažnje na potrebe partnera

Dnevni horoskop za 13. Januar: Bikovi treba da obrate više pažnje na potrebe partnera

Telegraf 13.01.2021
Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas. Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop doneti mnogo sreće. www.astrousluge.com OVAN POSAO: Situacija na poslu vas ubija psihički. Posla nema, a vi ne uspevate da ga pokrenete niti da nađete… »

Vesti dana »

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Novi magazin pre 16 minutajoš 13 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 40 minutajoš 14 povezanih
Dan žalosti u Srbiji 5. januara

Dan žalosti u Srbiji 5. januara

ObjektiVa pre 16 minutajoš 19 povezanih