Povezane vesti

Atanacković: Država mora da bude selektivna prilikom dodele pomoći privrednicima

Radio 021 13.01.2021
Nebojša Atanacković, počasni predsednik Unije poslodavaca kaže da je najava nove pomoći privredi i građanima očekivana, ali da država mora da konkretizuje pomoć određenim socijalnim kategorijama i da "davanje iz helikoptera svim građanima" ne… »

Vučić najavio novi paket pomoći privredi, ekonomisti upozoravaju da je "današnja pomoć sutrašnji teret"

Moj Novi Sad 13.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će do Sretenja (15. februara) biti donet dodatni paket pomoći privredi. Kako je rekao, to neće biti izdašna pomoć kao prvi paket, ali će biti nova injekcija za kompanije, privredu, preduzetnike… »

Kako će izgledati nova pomoć države privredi i kada možemo da je očekujemo?

Kamatica 13.01.2021
I dok je većina privrednika verovala da bi se ovaj put podrška odnosila na najugroženije sektore, najnovija informacija je da do Sretenja stiže "paket" koji je privreda do sada najviše pozdravljala. Predsednik Srbije najavio je da će do Sretenja… »

Mali: Uslediće nova pomoć, i za zaposlene i za penzionere

B92 13.01.2021
Beograd -- Javne finansije Srbije su stabilne i imamo dovoljno prostora da obezbedimo sredstva za novi paket pomoći privredi i građanima, kaže ministar Siniša Mali. Mali je to izjavio nakon najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će do… »

Polovina minimalca i pomoć za najstarije: Šta će sve sadržati naredni Vladin paket podrške privredi i građanima

Večernje novosti 13.01.2021
DODATNI paket pomoći privredi biće definisan do Sretenja, kao što je predsednik Aleksandar Vučić najavio, a trenutno se rade poslednje analize kako bi se na pravi način usmerio novac, odnosno kako bi se pomoglo svima kojima je to potrebno. Ovo je u… »

Stiže i do: 48.000 dinara za svakog radnika! Nova državna pomoć "pokriće" sve firme, a evo i kad treba očekivati prvu…

Blic 13.01.2021
Iako je uoči Nove godine zvanično najavljivano da bi privreda mogla da očekuje novu državnu pomoć, malo ko je verovao da bi to mogla da budu direktna novčana davanja za svakog radnika. I dok je većina privrednika verovala da bi se ovaj put podrška… »

Vesti dana »