Povezane vesti

Doktore Kon, dobro smo Vas čuli (AUDIO)

Nova 13.01.2021
Burne i uglavnom negativne reakcije izazvala je jučerašnja izjava doktora Predraga Kona u intervjuu za naš portal: "Mi imamo neka saznanja, u okviru nekih klinika, da je do zaražavanja dolazilo uglavnom izvan bolnica. To bi trebalo oni koji rukovode… »

Sramno i izvučeno iz konteksta: Dr Kon demantovao izjavu da su se preminuli lekari zarazili na pauzama za kafu (Kurir…

Kurir 13.01.2021
Velika prašina digla se nakon navodne izjave doktora Predraga Kona na jednoj televiziji da se određeni broj preminulih lekara zaražavao na pauzama za kafu. Sam doktor izjavio je da je izjava sramno i skandalozno izvučena iz konteksta i iskorišćena… »

Oglasio se doktor kon: Demantovao izjavu da su se preminuli lekari zarazili na pauzama za kafu - To je čista laž!

Večernje novosti 13.01.2021
VELIKA prašina digla se nakon navodne izjave doktora Predraga Kona na jednoj televiziji da se određeni broj preminulih lekara zaražavao na pauzama za kafu. Sam doktor izjavio je da je izjava sramno i skandalozno izvučena iz konteksta i iskorišćena… »

Kon o izjavi da su se doktori zaražavali na kafi: Istražićemo zašto lekari umiru, to smo tražili Tiodorović i ja

Mondo 13.01.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba komentarisao povećan broj lekara i medicinskih radnika koji su preminuli od korone u Srbiji. Epidemiolog i član Kriznog štaba komentarisao povećan broj lekara i medicinskih radnika koji su preminuli od korone u… »

Kon: Malo verovatno da su lekari zaraženi na pauzi za kafu

Nova 13.01.2021
Član Kriznog štaba Predrag Kon oglasio se povodom intervjua koji je dao za naš portal, u kojem je izjavio da je do zaražavanja lekara često dolazilo na mestima gde se ispija kafa. “Na Nova.rs izašao je naslov sa mojim imenom koji može čitaoce… »

Vešović: Konova izjava sramotna, najbolje da lekari ne jedu

Nova 13.01.2021
Nakon jučerašnjeg intervjua epidemiologa Predraga Kona, koji je dao za na naš portal, a posebno izjave vezane za zaražavanje lekara na pauzama za kafu, bilo je burnih reakcija, nakon čega se Kon oglasio i na Fejsbuku. O Konovoj izjavi i tome zašto… »

Kon se oglasio povodom izjave da su se lekari zaražavali na pauzama za kafu

Radio 021 13.01.2021
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon oglasio se povodom izjave koji je dao za portal Nova.rs, u kojem je izjavio da je do zaražavanja lekara često dolazilo na mestima gde se ispija kafa. "Na Nova.rs izašao je naslov sa mojim imenom koji može… »

Radulović se žestoko obrušio na dr Kona: Ovaj čovek mora odgovarati

Pravda 13.01.2021
Lider Dosta je bilo Saša RAdulović žestoko se obrušio na dr Predraga Kona zbog tvrdnje da su doktori koji su preminuli ok kovida -19 zaraženi tokom pauza za kafu kada se nisu pridržavali mera, a ne tokom kontakta sa pacijantima. - Mi imamo neka… »

Dr Kon se oglasio posle navoda Nove s: Evo šta je istina

Večernje novosti 12.01.2021
DOKTOR Predrag Kon oglasio se večeras na društvenoj mreži "Fejsbuk" povodom naslova Nove S u kome se navodi njegovo ime, a koji može, kako ističe epidemiolog, da dovede čitaoce u zabludu. Status dr Kona prenosimo u celosti: - Na Novoj s izašao je… »

Vesti dana »