Povezane vesti
Estonija: Ponuda liderki opozicione stranke da formira vladu
RTV 13.01.2021
TALIN - Predsednica Estonije Kersti Kaljulajd ponudila je liderki opozicione Reformske stranke desnog centra Kaji Kalas da formira novu vladu nakon što je premijer Juri Ratas podneo ostavku zbog istrage o finansiranju projekta u glavnom gradu Talinu… »
Estonski premijer podneo ostavku zbog istrage o korupciji
Politika 13.01.2021
TALIN - Estonski premijer Juri Ratas objavio je da podnosi ostavku pošto je njegova Partija centra pod istragom o korupciji vezanoj za jednu kompaniju za nekretnine. „Danas sam doneo odluku da podnesem ostavku kao premijer”, napisao je Ratas koji je… »
Estonski premijer podneo ostavku zbog istrage o korupciji
Slobodna Evropa 13.01.2021
Estonski premijer Juri Ratas objavio je u srijedu 13. januara da podnosi ostavku pošto je njegova Partija centra pod istragom o korupciji vezanoj za jednu kompaniju za nekretnine. "Danas sam doneo odluku da podnesem ostavku kao premijer", napisao je… »
Premijer Estonije podnosi ostavku zbog istrage o korupciji
N1 Info 13.01.2021
Estonski premijer Juri Ratas objavio je da podnosi ostavku, pošto je njegova Partija centra pod istragom o korupciji vezanoj za jednu kompaniju za nekretnine. „Danas sam doneo odluku da podnesem ostavku kao premijer“, napisao je Ratas, koji je predsednik… »
Estonski premijer odlučio da podnese ostavku
Nova 13.01.2021
Premijer Estonije Juri Ratas saopštio je danas da podnosi ostavku, nakon što je otvorena istraga o finansiranju projekta za razvoj imovine u glavnom gradu Talinu. Portparol premijera Lisi Pol rekla je da će on danas predati ostavku predsednici Kersti… »
Vesti dana »

Patrijarh Porfirije poziva na očuvanje mira: Presuda Dodiku kako bi se doveo u pitanje opstanak srpskog naroda u bih
Blic pre 3 satajoš 2 povezane

Vremeplov: U Beču objavljen prvi broj srpskog lista "Slaveno-serbskija vedomosti"
RTV pre 33 minutajoš 1 povezana