Повезане вести

Естонија: Понуда лидерки опозиционе странке да формира владу

Естонија: Понуда лидерки опозиционе странке да формира владу

РТВ 13.01.2021
ТАЛИН - Председница Естоније Керсти Каљулајд понудила је лидерки опозиционе Реформске странке десног центра Каји Калас да формира нову владу након што је премијер Јури Ратас поднео оставку због истраге о финансирању пројекта у… »
Естонски премијер поднео оставку због истраге о корупцији

Политика 13.01.2021
ТАЛИН - Естонски премијер Јури Ратас објавио је да подноси оставку пошто је његова Партија центра под истрагом о корупцији везаној за једну компанију за некретнине. „Данас сам донео одлуку да поднесем оставку као премијер”… »

Слободна Европа 13.01.2021
Естонски премијер Јури Ратас објавио је у сриједу 13. јануара да подноси оставку пошто је његова Партија центра под истрагом о корупцији везаној за једну компанију за некретнине. "Данас сам донео одлуку да поднесем оставку као… »
Премијер Естоније подноси оставку због истраге о корупцији

Премијер Естоније подноси оставку због истраге о корупцији

Н1 Инфо 13.01.2021
Естонски премијер Јури Ратас објавио је да подноси оставку, пошто је његова Партија центра под истрагом о корупцији везаној за једну компанију за некретнине. „Данас сам донео одлуку да поднесем оставку као премијер“, написао је… »
Естонски премијер одлучио да поднесе оставку

Естонски премијер одлучио да поднесе оставку

Нова 13.01.2021
Премијер Естоније Јури Ратас саопштио је данас да подноси оставку, након што је отворена истрага о финансирању пројекта за развој имовине у главном граду Талину. Портпарол премијера Лиси Пол рекла је да ће он данас предати… »

Вести дана »