Повезане вести
Естонија: Понуда лидерки опозиционе странке да формира владу
РТВ 13.01.2021
ТАЛИН - Председница Естоније Керсти Каљулајд понудила је лидерки опозиционе Реформске странке десног центра Каји Калас да формира нову владу након што је премијер Јури Ратас поднео оставку због истраге о финансирању пројекта у… »
Естонски премијер поднео оставку због истраге о корупцији
Политика 13.01.2021
ТАЛИН - Естонски премијер Јури Ратас објавио је да подноси оставку пошто је његова Партија центра под истрагом о корупцији везаној за једну компанију за некретнине. „Данас сам донео одлуку да поднесем оставку као премијер”… »
Естонски премијер поднео оставку због истраге о корупцији
Слободна Европа 13.01.2021
Естонски премијер Јури Ратас објавио је у сриједу 13. јануара да подноси оставку пошто је његова Партија центра под истрагом о корупцији везаној за једну компанију за некретнине. "Данас сам донео одлуку да поднесем оставку као… »
Премијер Естоније подноси оставку због истраге о корупцији
Н1 Инфо 13.01.2021
Естонски премијер Јури Ратас објавио је да подноси оставку, пошто је његова Партија центра под истрагом о корупцији везаној за једну компанију за некретнине. „Данас сам донео одлуку да поднесем оставку као премијер“, написао је… »
Естонски премијер одлучио да поднесе оставку
Нова 13.01.2021
Премијер Естоније Јури Ратас саопштио је данас да подноси оставку, након што је отворена истрага о финансирању пројекта за развој имовине у главном граду Талину. Портпарол премијера Лиси Пол рекла је да ће он данас предати… »
Вести дана »
Евролига: Победа Партизана у вечитом дербију после великог преокрета
Данас пре 3 сатајош 6 повезаних
„‘Трампекономија’ не функционише“: Економиста Џозеф Стиглиц гостовао у Београду
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
ЕУ замрзнула 210 милијарди евра руске имовине, Мађарска и Словачка се противе мерама
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Притвор младићу из БиХ осумњиченом за кријумчарење миграната чамцем који се преврнуо на Сави
Данас пре 9 сатијош 1 повезана
"Шибицари" Захарова извређала челнике ЕУ због замрзавања руске имовине
Телеграф пре 3 сатајош 3 повезане