Povezane vesti

Opoziciji Estonije ponuđeno formiranje nove vlade

B92 13.01.2021
Predsednica Estonije Kersti Kaljulajd ponudila je liderki opozicione Reformske stranke desnog centra Kaji Kalas da formira novu vladu. Ponuda je stigla nakon što je premijer Juri Ratas podneo ostavku zbog istrage o finansiranju projekta u glavnom gradu… »

Estonija: Ponuda liderki opozicione stranke da formira vladu

RTV 13.01.2021
TALIN - Predsednica Estonije Kersti Kaljulajd ponudila je liderki opozicione Reformske stranke desnog centra Kaji Kalas da formira novu vladu nakon što je premijer Juri Ratas podneo ostavku zbog istrage o finansiranju projekta u glavnom gradu Talinu… »

Estonski premijer podneo ostavku zbog istrage o korupciji

Politika 13.01.2021
TALIN - Estonski premijer Juri Ratas objavio je da podnosi ostavku pošto je njegova Partija centra pod istragom o korupciji vezanoj za jednu kompaniju za nekretnine. „Danas sam doneo odluku da podnesem ostavku kao premijer”, napisao je Ratas koji je… »

Estonski premijer podneo ostavku zbog istrage o korupciji

Novi magazin 13.01.2021
Estonski premijer Juri Ratas objavio je danas da podnosi ostavku pošto je njegova Partija centra pod istragom o korupciji vezanoj za jednu kompaniju za nekretnine. "Danas sam doneo odluku da podnesem ostavku kao premijer", napisao je Ratas koji je… »

Estonski premijer podneo ostavku zbog istrage o korupciji

Slobodna Evropa 13.01.2021
Estonski premijer Juri Ratas objavio je u srijedu 13. januara da podnosi ostavku pošto je njegova Partija centra pod istragom o korupciji vezanoj za jednu kompaniju za nekretnine. "Danas sam doneo odluku da podnesem ostavku kao premijer", napisao je… »

Premijer Estonije podnosi ostavku zbog istrage o korupciji

N1 Info 13.01.2021
Estonski premijer Juri Ratas objavio je da podnosi ostavku, pošto je njegova Partija centra pod istragom o korupciji vezanoj za jednu kompaniju za nekretnine. „Danas sam doneo odluku da podnesem ostavku kao premijer“, napisao je Ratas, koji je… »

Estonski premijer odlučio da podnese ostavku

Nova 13.01.2021
Premijer Estonije Juri Ratas saopštio je danas da podnosi ostavku, nakon što je otvorena istraga o finansiranju projekta za razvoj imovine u glavnom gradu Talinu. Portparol premijera Lisi Pol rekla je da će on danas predati ostavku predsednici Kersti… »

Vesti dana »