Povezane vesti

Sin Lazara Ristovskog se takmičio u "Poteri": Zbog jednog pitanja, otac ga zadirkivao

Sin Lazara Ristovskog se takmičio u "Poteri": Zbog jednog pitanja, otac ga zadirkivao

Telegraf 13.01.2021
Glumac je uspeo da prođe dva kruga u kvizu, a iako njegov tim na kraju nije uspeo da osvoji novac, on poručuje da je zadovoljan. Mnogi su se iznenadili kada se u novoj epizodi kviza " Potera" na RTS-u našao Jovan Ristovski, mlađi sin poznatog… »
Na kojoj reci je obrenovac? Sin Lazara Ristovskog hit na društvenim mrežama zbog pogrešnog odgovora! (foto, video)

Na kojoj reci je obrenovac? Sin Lazara Ristovskog hit na društvenim mrežama zbog pogrešnog odgovora! (foto, video)

Mondo 13.01.2021
Sin proslavljenog srpskog glumca i zvezda serije "Drim Tim" rekao Dunav umesto Sava! Sin proslavljenog srpskog glumca i zvezda serije "Drim Tim" rekao Dunav umesto Sava! Producent Jovan Ristovski, sin glumačkog para Danice i Lazara Ristovskog, pokušao… »
Sin Lazara ristovskog u "poteri": Otac ga je zadirkivao jer nije mogao da se seti reke kraj Obrenovca! "Mislim da sam bio okej"

Sin Lazara ristovskog u "poteri": Otac ga je zadirkivao jer nije mogao da se seti reke kraj Obrenovca! "Mislim da sam bio okej"

Blic 13.01.2021
Glumac Jovan Ristovski uspeo je da prođe dva kruga u čuvenom kvizu na RTS-u, a iako njegov tim na kraju nije uspeo da osvoji novac, on poručuje da je zadovoljan. Sada se vraća glumi. Mnogi su se iznenadili kada se u novoj epizodi kviza „Potera”… »

Vesti dana »