Повезане вести

Син Лазара Ристовског се такмичио у "Потери": Због једног питања, отац га задиркивао

Син Лазара Ристовског се такмичио у "Потери": Због једног питања, отац га задиркивао

Телеграф 13.01.2021
Глумац је успео да прође два круга у квизу, а иако његов тим на крају није успео да освоји новац, он поручује да је задовољан. Многи су се изненадили када се у новој епизоди квиза " Потера" на РТС-у нашао Јован Ристовски, млађи… »
На којој реци је обреновац? Син Лазара Ристовског хит на друштвеним мрежама због погрешног одговора! (фото, видео)

На којој реци је обреновац? Син Лазара Ристовског хит на друштвеним мрежама због погрешног одговора! (фото, видео)

Мондо 13.01.2021
Син прослављеног српског глумца и звезда серије "Дрим Тим" рекао Дунав уместо Сава! Син прослављеног српског глумца и звезда серије "Дрим Тим" рекао Дунав уместо Сава! Продуцент Јован Ристовски, син глумачког пара Данице и… »
Син Лазара ристовског у "потери": Отац га је задиркивао јер није могао да се сети реке крај Обреновца! "Мислим да сам био океј"

Син Лазара ристовског у "потери": Отац га је задиркивао јер није могао да се сети реке крај Обреновца! "Мислим да сам био океј"

Блиц 13.01.2021
Глумац Јован Ристовски успео је да прође два круга у чувеном квизу на РТС-у, а иако његов тим на крају није успео да освоји новац, он поручује да је задовољан. Сада се враћа глуми. Многи су се изненадили када се у новој епизоди… »

Вести дана »