Повезане вести
Син Лазара Ристовског се такмичио у "Потери": Због једног питања, отац га задиркивао
Телеграф 13.01.2021
Глумац је успео да прође два круга у квизу, а иако његов тим на крају није успео да освоји новац, он поручује да је задовољан. Многи су се изненадили када се у новој епизоди квиза " Потера" на РТС-у нашао Јован Ристовски, млађи… »
На којој реци је обреновац? Син Лазара Ристовског хит на друштвеним мрежама због погрешног одговора! (фото, видео)
Мондо 13.01.2021
Син прослављеног српског глумца и звезда серије "Дрим Тим" рекао Дунав уместо Сава! Син прослављеног српског глумца и звезда серије "Дрим Тим" рекао Дунав уместо Сава! Продуцент Јован Ристовски, син глумачког пара Данице и… »
Син Лазара ристовског у "потери": Отац га је задиркивао јер није могао да се сети реке крај Обреновца! "Мислим да сам био океј"
Блиц 13.01.2021
Глумац Јован Ристовски успео је да прође два круга у чувеном квизу на РТС-у, а иако његов тим на крају није успео да освоји новац, он поручује да је задовољан. Сада се враћа глуми. Многи су се изненадили када се у новој епизоди… »
Вести дана »
"Вероватно прво парламентарни, па председнички избори" Вучић на РТС: "Ми нећемо скоро постати чланица ЕУ, добро смо разумели поруку"
Блиц пре 3 сатајош 44 повезане
Вучић о Кластеру 3: Разумели смо поруку ЕУ, за нас је важно да нам расте животни стандард
Еуроневс пре 3 сатајош 51 повезана
Мушкарац пронађен мртав у аутомобилу код Титела: На телу видљиве повреде!
Телеграф пре 24 сатајош 26 повезаних
Кристијано довео новог селектора: Сви чекали да оде у пензију, а он се и даље све пита
Мондо пре 24 сатајош 55 повезаних