Povezane vesti

U užem izboru za Ninovu nagradu 17 romana

RTS pre 3 dana
Žiri za dodelu Ninove nagrade načinio je drugu selekciju dela koja konkurišu za Roman godine 2020. Na listi izbora nalaze se nove knjige dva književnika koja su ranije već dobila NIN-ovu nagradu, tri pisca kojima je nagrada prethodnih godina zamalo… »

Izbor za NIN-ovu nagradu za roman godine: U uži krug ušlo 17 romana, među njima i četiri prvenca

Blic pre 3 dana
Objavljen je uži izbor od 17 romana za NIN-ovu nagradu, saopštio je danas žiri. Žiri radi u sastavu - Marija Nenezić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević, Branko Kukić i Teofil Pančić (predsednik žirija). Stručni žiri načinio je drugu… »

Za NIN-ovu nagradu 17 romana u užem izboru

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Objavljen je uži izbor od 17 romana za NIN-ovu nagradu, saopštio je danas žiri. Žiri radi u sastavu - Marija Nenezić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević, Branko Kukić i Teofil Pančić (predsednik žirija). Stručni žiri načinio je… »

U užem izboru za Ninovu nagradu 17 romana

Radio 021 pre 3 dana
U užem izboru za Ninovu nagradu našlo se 17 romana, saopštila je danas redakcija tog nedeljnika. Žiri u sastavu Marija Nenezić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević, Branko Kukić i predsednik žirija Teofil Pančić načinio je drugu selekciju… »

U užem izboru za Ninovu nagradu 17 romana

N1 Info pre 3 dana
U užem izboru za Ninovu nagradu našlo se 17 romana, saopštila je redakcija tog nedeljnika. Žiri u sastavu Marija Nenezić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević, Branko Kukić i predsednik žirija Teofil Pančić načinio je drugu selekciju romana koji… »

U užem izboru za NIN-ovu nagradu 17 romana

Danas pre 3 dana
NIN-ov žiri u sastavu Marija Nenezić, Ivan Milenković, Marjan Čakarević, Branko Kukić i Teofil Pančić (predsednik žirija), načinio je drugu selekciju romana koji konkurišu za roman godine za 2020. U užem izboru za NIN-ovu nagradu (spisak… »

17 romana u užem izboru za Ninovu nagradu

Nova pre 3 dana
U užem izboru za Ninovu nagradu za roman godine našlo se 17 naslova. Na konkurs za Ninovu nagradu za najbolji roman objavljen u 2020. godini u redakciji NIN-a stiglo je rekordnih 212 romana. Žiri NIN-a u sastavu Marija Nenezić, Ivan Milenković… »

Vesti dana »