Povezane vesti

Tužilaštvo traži pritvor zbog šutiranja šteneta da uhapšeni ne bi pobegao

Radio 021 13.01.2021
Na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je P. S. (47) priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene, koje se od siline njegovog udarca izvrnulo naopačke, ali je tvrdio da ga je ono dva dana ranije… »

Tužilaštvo traži pritvor zbog šutiranja šteneta

Dnevnik 13.01.2021
Na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je P.S. (47) priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene, tužilaštvo je predložilo sudu da mu odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva. BEOGRAD: Na saslušanju u… »

Šutnuo štene u glavu u centru Beograda; Sud odbio da zatvori nasilnika

B92 13.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je da odredi pritvor P. S., koji je prethodno priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene. Pritvor je nakon saslušanja P. S. predložilo Prvo osnovno javno tužilaštvo, koje može da se… »

Sramna odbrana: Nasilnik koji je šutnuo štene tvrdi da ga je ono napalo!

Blic 13.01.2021
Nasilnik Predrag S. (47) pre nekoliko dana u Beogradu na sred Deligradske ulice naočigled prolaznika bezmučno je šutnuo štene meštanca koje je nakon udarca nastavilo bespomoćno da leži na trotoaru, a danas je na saslušanju pred tužiocem izneo… »

Sud odbio da odredi pritvor muškarcu koji je zlostavljao psa

Dnevnik 13.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je da odredi je pritvor P.S. koji je prethodno na saslušanju u tužilaštvu priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene. BEOGRAD: Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je da odredi je pritvor… »

Šutnuo štene, pa se branio da ga je ranije napalo

Nova 13.01.2021
Na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu danas je P. S. (47) priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene, koje se od siline njegovog udarca izvrnulo naopačke, ali je tvrdio da ga je ono dva dana ranije… »

Sud odbio da muškarcu koji je šutnuo psa odredi pritvor

Nova 13.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je da odredi pritvor P.S. koji je prethodno na saslušanju u tužilaštvu priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene, koje se od siline njegovog udarca izvrnulo naopačke. Pritvor je nakon… »

"Štene me je napalo i osećao sam se ugroženo": Sud odbio da odredi pritvor muškarcu koji je šutirao psa na Slaviji video

Mondo 13.01.2021
Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je da odredi je pritvor P.S. koji je prethodno na saslušanju u tužilaštvu priznao da je 5. januara u Deligradskoj ulici na trotoaru šutnuo štene, koje se od siline njegovog udarca izvrnulo naopačke. Prvi osnovni sud… »

Kaje se i kaže da voli životinje: Sud odredio meru zabrane napuštanja boravišta nasilniku koji je udario psa

Večernje novosti 13.01.2021
PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo je danas od nadležnog suda da odredi pritvor za P. S. (47), koji je osumnjičen da je 5. januara u Deligradskoj ulici bez ikakvog povoda udario psa iz sve snage. Međutim, sud to nije prihvatio i… »

Vesti dana »