Povezane vesti
Luda priča u Jutarnjem: Žika Šarenica dobio batine pre emisije - pevači ga spašavali od podivljalog traktoriste
Mondo 13.01.2021
"Anegdota sa snimanja" "Anegdota sa snimanja" Pre dve godine voditelj Živorad Nikolić napadnut je na snimanju "Šarenice" u Mionici, kada se traktorista zaleteo u ekipu, a onda izudarao voditelja. Sada se Žika u Jutarnjem na Pink televiziji, tokom… »
Era i Vera su me spasavali kada me je jurio traktorista! Žika Šarenica spomenuo hit anegdotu, Ojdanić odmah ispričao sve…
Kurir 13.01.2021
Pevač Era Ojdanić i Vera Matović bili su gosti u Jutarnjem programu gde su istakli da su oduvek bili tandem. "Uvek spajaju Veru i mene. I kada su veselja bila, uvek nas dvoje zajedno zovu", rekao je Era na početku, a Vera se odmah složila s tim: "Da… »
Vesti dana »
Drama na nebu iznad Grčke: Pukao prozor na avionu, putnici spasavali državljanina Srbije da ga dekompresija ne usisa
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Alarm za svetsko tržište nafte! Rat između Irana i SAD menja prognoze, potražnja prvi put pada od 2020. godine
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Objavljena detaljna prognoza za jul i avgust: Mnogi će se razočarati, leto neće biti onakvo kakvom su se nadali – pogledajte temperature
Nova pre 2 satajoš 30 povezanih
Poznate nove cene goriva: Koliko će dizel i benzin koštati do sledećeg petka?
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih