Повезане вести
Луда прича у Јутарњем: Жика Шареница добио батине пре емисије - певачи га спашавали од подивљалог трактористе
Мондо 13.01.2021
"Анегдота са снимања" "Анегдота са снимања" Пре две године водитељ Живорад Николић нападнут је на снимању "Шаренице" у Мионици, када се тракториста залетео у екипу, а онда изударао водитеља. Сада се Жика у Јутарњем на Пинк… »
Ера и Вера су ме спасавали када ме је јурио тракториста! Жика Шареница споменуо хит анегдоту, Ојданић одмах испричао све…
Курир 13.01.2021
Певач Ера Ојданић и Вера Матовић били су гости у Јутарњем програму где су истакли да су одувек били тандем. "Увек спајају Веру и мене. И када су весеља била, увек нас двоје заједно зову", рекао је Ера на почетку, а Вера се… »
Вести дана »
На концерту Емине Јаховић се сјатили познати: Стигле њене колеге, политичари, али и удовица Муамера Зукорлића
Телеграф пре 1 данјош 28 повезаних
'Драги пријатељ' Орбан у Белој кући: Трамп хоће да изузме Мађарску од санкција на руску нафту
BBC News пре 3 сатајош 57 повезаних
Бед Блу Бојси викали "За дом спремни" испред Српског културног центра: Погледајте драматичан снимак из Загреба
Мондо пре 3 сатајош 27 повезаних
Ухапшени "убачени снајперисти": Србија решила мистерију која је звучала као сценарио за акциони филм
Мој Нови Сад пре 3 сатајош 37 повезаних