Povezane vesti

Rencijeva stranka izlazi iz vlade

Politika 13.01.2021
Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je večeras da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke „Italija viva”, čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Njegova odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura Italiju… »

Ugrožen opstanak vlade Italije, raspala se koalicija

Novi magazin 13.01.2021
Koalicija koja čini italijansku vladu raspala se danas kada je koalicioni partner premijera Djuzepea Kontea, Mateo Renci povukao svoje ministre, uvodeći državu u političku krizu usred pandemije koronavirusa. Bivši premijer Mateo Renci nedeljama je… »

Ugrožen opstanak vlade Italije, raspala se koalicija

Novi magazin 13.01.2021
Koalicija koja čini italijansku vladu raspala se danas kada je koalicioni partner premijera Djuzepea Kontea, Mateo Renci povukao svoje ministre, uvodeći državu u političku krizu usred pandemije koronavirusa. Bivši premijer Mateo Renci nedeljama je… »

Politički haos u Italiji: Vlada ostaje bez većine

Sputnik 13.01.2021
Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je večeras da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke „Italija viva“, čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Njegova odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura Italiju… »

Koliko će Kontea koštati Rencijeva podrška

B92 13.01.2021
Italijanski premijer Đuzepe Konte se suočava sa izazovom za opstanak svoje vlade, jer koalicioni partner Mateo Renci preti da će mu uskratiti podršku. U trenutku kada se Italija bori sa ponovnim oživljavanjem virusa i recesijom, i pokreće program… »

Pada italijanska vlada zbog koronavirusa? "Povlačimo se"

B92 13.01.2021
Rim -- Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je večeras da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke "Italija viva". Time vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Njegova odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura… »

Raspala se koaliciona vlada u Italiji

N1 Info 13.01.2021
Koalicija koja čini italijansku vladu raspala se kada je koalicioni partner premijera Đuzepea Kontea Mateo Renci povukao svoje ministre, uvodeći državu u političku krizu usred pandemije koronavirusa. Bivši premijer Mateo Renci nedeljama je… »

Italijanska vlada pred totalnim haosom: Raspala se koalicija, država pred velikom političkom krizom usred pandemije!

Mondo 13.01.2021
Koalicija koja čini italijansku vladu raspala se danas kada je koalicioni partner premijera Đuzepea Kontea, Mateo Renci povukao svoje ministre, uvodeći državu u političku krizu usred pandemije korona virusa. Koalicija koja čini italijansku vladu… »

Odluka koja gura Italiju u politički haos: Rencijeva stranka izlazi iz vlade, vladajuća stranka ostaje bez većine

Blic 13.01.2021
Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je večeras da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke "Italija viva", čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Ostavku su podnele i ministarka Tereza Belanova i Elena Boneti, kao i… »

Italija: Rencijeva stranka izlazi iz vlade

RTV 13.01.2021
RIM - Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke "Italija viva", čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Njegova odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura Italiju u… »

Italija: Rencijeva stranka izlazi iz vlade

Dnevnik 13.01.2021
RIM: Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je večeras da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke "Italija viva", čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Njegova odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura… »

Mateo Renci povukao ministre iz vlade: Vladajuća koalicija u Italiji ostala bez većine u parlamentu!

Kurir 13.01.2021
Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je večeras da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke "Italija viva", čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Njegova odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura Italiju u… »

Raspala se vladajuća italijanska koalicija

Nova 13.01.2021
Bivši italijanski premijer Mateo Renci rekao je da će se ministri njegove stranke Italia Viva povući iz kabineta, što bi ostavilo koalicionu vladu bez većine u parlamentu. Na konferenciji za novinare koja je započela oko 18:20, Mateo Renci… »

Renci obara Konteovu vladu

RTS 13.01.2021
Bivši italijanski premijer Mateo Renci saopštio je da povlači iz Vlade ministre iz svoje stranke Italija viva, čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Rencijeva odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura Italiju u politički… »

Renzi povukao ministre, pala Vlada Italije

Al Jazeera 13.01.2021
Bivši premijer je povukao ministre iz svoje stranke Italia Viva, čime je vladajuća koalicija ostala bez većine u Parlamentu. Bivši italijanski premijer Matteo Renzi saopćio je u srijedu navečer da povlači iz Vlade ministre iz svoje stranke Italia… »

Pada vlada u Italiji? Koalicija Đuzepa Kontea ostaje bez većinske podrške u parlamentu

Večernje novosti 13.01.2021
BIVŠI italijanski premijer Mateo Renci saopštio je večeras da povlači iz vlade ministre iz svoje stranke „Italija viva“, čime vladajuća koalicija ostaje bez većine u parlamentu. Njegova odluka, saopštena na konferenciji za medije, gura Italiju… »

Konte se suočava sa problemom opstanka vlade

N1 Info 13.01.2021
Italijanski premijer Đuzepe Konte suočava se sa izazovom za opstanak svoje vlade, jer koalicioni partner Mateo Renci preti da će mu uskratiti podršku baš u trenutku kada se Italija bori sa ponovnim oživljavanjem virusa i recesijom, i pokreće… »

Vesti dana »