Povezane vesti
Milanović: Ima jedna poslovica, za vršava se na – ja…
Nova 13.01.2021
Predsednik Zoran Milanović u Petrinji je dao izjavu za medije, a između ostalog, osvrnuo se i na pitanje kojim se hrvatska javnost bavi poslednjih dana - da li se kaže Banija ili Banovina. “Ima jedna poslovica koju sam čuo u vreme banijskih ratnih… »
"Ako je njima to: Kul..." Milanović o debati koja trese Hrvatsku: Banija je zeznuta, Banovina je i u Novom Sadu, znam…
Blic 13.01.2021
Predednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas u Petrinji da je svojevremeno čuo jednu uzrečicu o tome da li se kaže Banija ili Banovina, ali ne može da je izgovori jer je neprimerena. Dodao je da ni sam više ne zna šta je ispravno. - Ima jedna… »
Vesti dana »
AMSS: Očekuje se pojačan saobraćaj, oprez zbog jačeg vetra, posebno u podunavskom području i Banatu
N1 Info pre 12 minutajoš 14 povezanih
Danas je Vaskršnji utorak: Prema narodnom verovanju, sve što se na ovaj dan započne, nosi blagoslov
Telegraf pre 48 minutajoš 8 povezanih
Na današnji dan: Izvršen atentat na Linkolna, ubio se Majakovski, umro Filip David, studenti blokirali RTS
Radio 021 pre 54 minutajoš 2 povezane
Sudar stvarnosti za Orbana i Mađara: Forbes pogled iz Budimpešte na kraj jedne mađarske ere
Forbes pre 44 minutajoš 1 povezana