Povezane vesti

Ceca u romantičnoj vezi sa lepotanom: Upoznala ga je na rođendanu i od tada se Ne razdvajaju! (foto)

Kurir pre 3 dana
Svetlana Ceca Ražnatović (47) već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda. Kada je Ceca u pitanju, reč je o vesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona retko otkriva detalje iz svog privatnog života… »

Upoznajte Cecinog novog izabranika: Za početak, mlađi je od nje 9 godina, a evo čime se bavi!

Kurir pre 3 dana
Svetlana Ceca Ražnatović (47) već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda. Pevačica retko govori o svom ljubavnom životu, a novog partnera upoznala je na proslavi rođendana jedne drugarice. Malo ko zna Cecinog novog… »

Cecin dečko bio u braku sa devojkom Saše Kovačevića

Nova pre 3 dana
Dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Bogdan Srejović je bivši muž Zorane Tasovac, koja je trenutno u vezi sa pevačem Sašom Kovačevićem. Naime, Bogdan Srejović je bio u braku sa aktuelnom devojkom Saše Kovačevića, Zoranom Tasovac i sa… »

Dečko Cece Ražnatović sin je našeg proslavljenog sportiste: Srejovićev otac bio je proglašen za najboljeg sportistu…

Kurir pre 3 dana
Ceca Ražnatović i njen novi dečko Bogdan Srejović upoznali su se na proslavi jednog rođendana. Novi dečko pevačice Svetlane Cece Ražnatović je Bogdan Srejović, a on radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi… »

Ko je novi cecin dečko: Bogdan bio u braku sa Zoranom Tasovac, devojkom Saše Kovačevića (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
KAO bomba danas je odjeknula vest da je Svetlane Ražnatović u emotivnoj vezi. Ceca je prema pisanju medija već neko vreme u vezi sa Bogdanom Srejovićem iz Beograda. Ceca Ražnatović uvek je krila svoje emotivne veze, ali ljubav sa Bogdanom nije… »

Otkrivamo: Cecin dečko je sin našeg čuvenog sportiste! Bio je prvak Evrope, a njegov uspeh još uvek nije nadmašen

Blic pre 3 dana
Bogdan Srejović (38), novi dečko folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović (46), radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama, dok "Blic" otkriva da je njegov otac čuveni Miloš Srejović (64). Nekadašnji… »

Ceca ima NOVOG DEČKA? Ovo je FRAJER koji joj je UKRAO SRCE!

Svet & Skandal pre 3 dana
Prema pisanju domaćih medija folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima novog dečka! Kako se šuška pevačica je navodno već neko vreme u skladnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem iz Beograda! Prema rečima dobro obaveštenog izvora, Ceca i Bogdan su… »

Novi cecin dečko je sin sportske legende: Otac mu je bio šampion Evrope i još je rekorder!

Mondo pre 3 dana
Njegov rekord je na snazi 40 godina. Njegov rekord je na snazi 40 godina. Mediji poslednjih nekoliko sati bruje o novoj vezi Svetlane Ražnatović, jedne od najpopularnijih javnih ličnosti u Srbiji i do sada malo poznatog Bogdana Srejovića, menadžera… »

Cecin dečko i sašina devojka se razišli, pa našli ljubav na estradi: Bogdan osvojio folk zvezdu, a Zorana Kovačevića…

Kurir pre 3 dana
Ceca Ražnatović započela je vezu sa osam godina mlađim Bogdanom Srejovićem, koji je bivši muž Zorane Tasovac, sadašnje devojke Saše Kovačevića. Poznata pevačica Bogdana je upoznala preko prijateljice, na proslavi rođendana, a sada su… »

Nakon vesti da je Ceca ponovo srećna u ljubavi, pogledajte ko je i čime se bavi dečko najveće balkanske dive (foto/video)

Alo pre 3 dana
Starosna razlika između njih je osam godina... Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda. Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se… »

Zagrljeni, blistaju: Isplivala nova Cecina fotografija sa dečkom Bogdanom (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
SVETLANA Ceca Ražnatović je u emotivnoj vezi sa beogradskim menadžerom Bogdanom Srejovićem (38). Iako je pevačica do sada vešto krila svoj emotivni život, ovu vezu nije uspela sa sačuva od javnosti. Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje… »

Ceca ima novog dečka: Ovo je zgodni Bogdan koji je osvojio pevačicino srce! Uslikani kako se drže za ruke (foto)

Mondo pre 3 dana
Upoznali se na rođendanu i od tada se ne razdvajaju. Upoznali se na rođendanu i od tada se ne razdvajaju. Svetlana Ceca Ražnatović (47) već neko vreme je navodno u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda! Prema rečima izvora bliskom… »

Ceca Ražnatović u vezi s osam godina mlađim dečkom

Nova pre 3 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda. Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja… »

Ko je cecin novi dečko? Otkrivamo čime se bavi, a bio je u braku sa devojkom Saše Kovačevića

Blic pre 3 dana
Vest da Ceca Ražnatović ima novog dečka odjeknula je kao bomba. Mladi Bogdan Srejović, kako saznajemo, radi kao menadžer najpoznatijih lokala u Beogradu i tim poslom se bavi godinama. Tako ga znaju mnoge gradske face i svi kažu da je fin i kulturan… »

Cecin novi dečko bio u braku sa devojkom Saše Kovačevića: Ko je muškarac o kojem bruji Srbija? (foto)

Mondo pre 3 dana
Bogdan je od Cece mlađi devet godina. Bogdan je od Cece mlađi devet godina. Medijima je kao bomba odjeknula vest da Ceca Ražnatović ima novog dečka! U pitanju je Bogdan Srejović iz Beograda, koji ima 38 godina i od pevačice je mlađi devet godina… »

Alo! uslikao Cecu Ražnatović sa dečkom, evo o kome je reč! (foto)

Alo pre 3 dana
Razlika je osam godina. Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda! Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine… »

Ovo je cecin novi dečko! Svetlana Ražnatović u vezi sa zgodnim Bogdanom iz Beograda

Blic pre 3 dana
Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda! Kada je Ceca u pitanju, reč je o vesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona retko… »

Ceca ima dečka: Svetlana Ražnatović u vezi sa Bogdanom iz Beograda (foto)

Večernje novosti pre 3 dana
FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda! Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja… »

Vesti dana »