Povezane vesti

Pronađen nestali skijaš na Staroj planini FOTO

B92 13.01.2021
Mladić, skijaš star 22 godine, iz Knjaževca, pronađen je živ rano jutros sa pirotske strane planine, potvrdili su u Policijskoj upravi u Zaječaru. On je juče oko 15 sati otišao da se skija na skijalištu Babin zub na Staroj planini, odakle mu se… »

Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku

Dnevnik 13.01.2021
BRZEĆE: Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras. Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700… »

Pronađen nestali muškarac na Kopaoniku - promrzao

B92 13.01.2021
Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras. U pitanju je mlađi muškac, a ne stariji kako se prethodno mislio. On je nestao na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700… »

Još jedna akcija spasavanja, potraga za skijašem na Staroj planini

RTS 13.01.2021
Nešto pre 18 časova policijskoj stanici u Knjaževcu prijavljen je nestanak jedne osobe na Staroj planini, rečeno je RTS-u u zaječarskoj policiji. Gorska služba spasavanja je na Staroj planini i pretražuje potez Jabučko ravnište. Lice koje traže… »

Spašen planinar na Kopaoniku

RTV 13.01.2021
KOPAONIK - Spasioci Gorske službe spasavanja i članovi redarske službe Javnog preduzeća "Skijališta Srbije" našli su večeras muškarca koji se ranije danas izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančićevog vrha na Kopaoniku, objavio je… »

Na Staroj planini nestao mladić: Krenuo da skija, oko 15 sati mu se gubi svaki trag

Blic 13.01.2021
Dvadesetdvogodišnji Uroš D. nestao je danas na Staroj planini. Mladić je otišao da se skija na skijalištu Babin zub, piše Objektiv.rs. Međutim, oko 15 sati gubi mu se svaki trag. Dvojica skijaša izgubili su se danas na planini Crni vrh kod Bora… »

Mediji: Na Staroj planini nestao skijaš

Dnevnik 13.01.2021
KNjAŽEVAC: Mladi, 22.godišnji skijaš, nestao je popodne na Staroj planini. Mladić je otišao da se skija na skijalištu Babin zub, piše objektiv.rs. Međutim, kako portal navodi, oko 15 sati gubi mu se svaki trag.… »

Spasen planinar na Kopaoniku

Danas 13.01.2021
Spasioci Gorske službe spasavanja i članovi redarske službe Javnog preduzeća „Skijališta Srbije“ našli su večeras muškarca koji se ranije danas izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančićevog vrha na Kopaoniku, objavio je portal… »

Uroš otišao da skija i nestao: Nova drama na srpskim planinama!

Mondo 13.01.2021
Oko 15 časova mu se gubi svaki trag. Oko 15 časova mu se gubi svaki trag. Uroš Dragičević (22) nestao je na Staroj planini, kada je otišao da se skija na skijalištu Babin zub. Kako javljaju beogradski mediji, mladiću se oko 15 sati gubi svaki… »

Mladić nestao na Staroj planini: Uroš (22) otišao da skija i od tada mu se gubi trag!

Kurir 13.01.2021
Dvadesetdvogodišnji Uroš D. nestao je danas na Staroj planini. Mladić je otišao da se skija na skijalištu Babin zub. Međutim, oko 15 sati gubi mu se svaki trag. Kurir.rs/Objektiv Kurir Autor: Kurir… »

Nestao još jedan skijaš na Staroj planini

Nova 13.01.2021
Dvadesetdvogodišnji mladić nestao je danas popodne oko 15 časova na Staroj planini. Prema još nepotvrđenim informacijama rad i se o U.D. koji je navodno otišao na skijanje na skijalište Babin zub, gde mu se gubi svaki trag. U toku je potraga za… »

Uroš (22) krenuo Na skijanje, pa se izgubio: Još jedan nestanak na srpskoj planini

Večernje novosti 13.01.2021
UROŠ Dragičević (22) nestao je danas na Staroj planini. Mladić je otišao da se skija na skijalištu Babin zub. Međutim, oko 15 sati gubi mu se svaki trag. Podsetimo, prava drama odigrala se danas i na Kopaoniku. Muškarac (38) koji se tokom dana… »

Lutao dva sata, pa promrzao: Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

Blic 13.01.2021
Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras, saznaje "Blic". Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na… »

Kraj drame na srpskoj planini: Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

Mondo 13.01.2021
Čovek se izgubio ranije danas tokom planinarenja! Čovek se izgubio ranije danas tokom planinarenja! Redarska služba Kopaonika zajedno sa Gorskom službom spasavanja Srbijepronašla je čoveka koji se danas izgubio na Kopaoniku. Reč je o muškarcu… »

Pronađen izgubljeni muškarac na Kopaoniku

Nova 13.01.2021
Muškarac (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras. Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove “Nebeska stolica”, na svega 700… »

Lutao dva sata, pa promrzao: Pronađen muškarac koji se izgubio na Kopaoniku!

Večernje novosti 13.01.2021
MUŠKARAC (38) koji se tokom dana izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, pronađen je večeras. Mladić, za koga se isprva mislio da je reč o starijem muškarcu, nestao je na delu koji se zove "Nebeska stolica", na svega 700 metara od… »

Pripadnici Gorske službe spasavanja na Kopaoniku traže starijeg muškarca koji se izgubio

Novi magazin 13.01.2021
Pripadnici Gorske službe spasavanja su, zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije, krenuli u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio na Kopaoniku, saopšteno je danas. U saopštenju Službe navodi se da je čovek planinario stazom Krčmar… »

Mrak i magla otežavaju potragu: Planinar nestao na Kopaoniku

Nova 13.01.2021
Stariji muškarac nestao je dok je planinario stazom Krčmar ispod Pančićevog vrha na Kopaoniku. Potraga je u ovom trenutku intenzivirana zbog mraka koji je pao i smanjene vidljivosti zbog padavina. Kako saznajemo, za njim tragaju spasioci Gorske… »

Gorska služba ponovo u akciji: Spasioci na Kopaoniku tragaju za starijim muškarcem

Kurir 13.01.2021
Stariji muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim. Kako navode… »

Potraga na Kopaoniku: Izgubio se stariji muškarac dok je planinario

Blic 13.01.2021
Stariji muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim. Kako navode… »

Spasioci na Kopaoniku tragaju za starijim muškarcem

RTS 13.01.2021
Spasioci Gorske službe i Skijališta Srbije krenuli su u potragu za starijim muškarcem koji se izgubio dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančićevog vrha. Gorska služba spasavanja saopštila je da je muškarac krenuo ka vrhu Suvo Rudište i… »

Drama na srpskoj planini: Stariji muškarac se izgubio na Kopaoniku, tragaju za njim!

Večernje novosti 13.01.2021
STARIJI muškarac izgubio se dok je planinario stazom Krčmar, ispod Pančića, saopštila je Gorska služba spasavanja Srbije koja dodaje da su spasioci te službe zajedno sa redarskom službom Skijališta Srbije krenuli u potragu za njim. Kako navode… »

Vesti dana »

Manji broj zaraženih u poslednja 24 časa

Niške vesti pre 2 satajoš 39 povezanih

U Vojvodini 535 novozaraženih, u Novom Sadu 169

Dnevnik pre 7 satijoš 31 povezana

Predsednik FSS u policiji na ispitivanju

RTV pre 4 satijoš 23 povezane

Zvezda sjajna, Katai za šlag na tortu!

Sportske.net pre 54 minutajoš 22 povezane