Повезане вести

Пиштољ ми је прислањао на главу и ударао ме о зид: Бивша тужила познатог репера за језиво злостављање!

Пиштољ ми је прислањао на главу и ударао ме о зид: Бивша тужила познатог репера за језиво злостављање!

Мондо 13.01.2021
Истакла је и да има доказе. Истакла је и да има доказе. Амерички продуцент и репер Др Дре недавно је претрпео мождану анеуризму, због чега се налази у болници у Лос Анђелесу. Неколико дана пре него што је хоспитализован, његова… »
Прислонио ми је пиштољ на главу: Репер оптужен за насиље

Прислонио ми је пиштољ на главу: Репер оптужен за насиље

Нова 13.01.2021
Неколико дана пре него што је хип-хоп могул Др Дре (чије је право име Андре Јанг) завршио у болници због сумње на мождану анеуризму, његова супруга Никол Јанг поднела је тужбу оптужујући га за дугогодишње емоционално и физичко… »
Ударао ме је о зид и давио, мој страх је био јачи од свега! Супруга славног репера тврди да ју је годинама злостављао!

Ударао ме је о зид и давио, мој страх је био јачи од свега! Супруга славног репера тврди да ју је годинама злостављао!

Курир 13.01.2021
Неколико дана пре него што је хип хоп могул Др Дре завршио у болници због сумње на анеуризму мозга, његова супруга Никол Јанг поднела је тужбу оптужујући га за дугогодишње емоционално и физичко злостављање. Она наводи да јој… »

Вести дана »