Povezane vesti

SZO: Druga godina pandemije može biti čak teža

Novi magazin 13.01.2021
Druga godina pandemije koronavirusa možda će biti teža od prve s obzirom na to kako se novi koronavirus širi, posebno na severnoj hemisferi gde zaraznije varijante cirkulišu, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija (SZO). "Ulazak u… »

Prognoza SZO: Druga godina pandemije može biti čak teža

Nova 13.01.2021
Druga godina pandemije COVID-19 možda će biti teža od prve s obzirom na to kako se novi koronavirus širi, posebno na severnoj hemisferi gde zaraznije varijante cirkulišu, saopštila je u sredu Svetska zdravstvena organizacija (VHO). “Ulazak u… »

SZO: Druga godina pandemije može biti čak teža

Slobodna Evropa 13.01.2021
Druga godina pandemije COVID-19 možda će biti teža od prve s obzirom na to kako se novi koronavirus širi, posebno na severnoj hemisferi gde zaraznije varijante cirkulišu, saopštila je u sredu Svetska zdravstvena organizacija (VHO). "Ulazak u drugu… »

WHO: Druga godina pandemije mogla bi biti teža

Al Jazeera 13.01.2021
Nakon praznika će u nekim zemljama situacija biti mnogo gora prije nego što će se popraviti, saopćila je Svjetska zdravstvena organizacija. Druga godina pandemije COVID-19 mogla bi biti teža nego prva, s obzirom na brzinu širenja korona virusa… »

SZO: Ova godina pandemije možda teža nego prošla

Dnevnik 13.01.2021
ŽENEVA: Druga godina pandemije kovida-19 mogla bi da bude teža nego prva, s obzirom na brzinu širenja korona virusa, posebno u severnoj hemsferi gde cirkuliše zarazniji soj, saopštila je Svetska zdravstvena organizacija (SZO). Ušli smo u drugu… »

Pandemija će ove godine možda biti teža nego 2020: SZO poslala upozorenje koje vam se neće svideti!

Mondo 13.01.2021
Ne smemo da se opuštamo, ova godina mogla bi da bude i teža od prethodne! Ne smemo da se opuštamo, ova godina mogla bi da bude i teža od prethodne! Druga godina pandemije kovida-19 mogla bi da bude teža nego prva, s obzirom na brzinu širenja korona… »

SZO saopštila zabrinjavajuće vesti: Ova godina pandemije možda teža nego prošla

Večernje novosti 13.01.2021
DRUGA godina pandemije kovida-19 mogla bi da bude teža nego prva, s obzirom na brzinu širenja korona virusa, posebno u severnoj hemsferi gde cirkuliše zarazniji soj, saopštila je danas Svetska zdravstvena organizacija (SZO). - Ušli smo u drugu godinu… »

Vesti dana »