Povezane vesti

Trampovo novo obraćanje: Molim vas bez nasilja

Politika 13.01.2021
VAŠINGTON – Predsednik SAD Donald Tramp je u najnovijem obraćanju naciji preko kanala Foks njuz rekao da ne stoji iza napada na Kongres prošle nedelje i pritom je pozvao Amerikance da smire strasti, u vreme dok se u Predstavničkom domu govori o… »

Trampova pomirljiva izjava: Pomozite da se spuste tenzije

RTS 13.01.2021
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je sve Amerikance da pomognu da se spuste tenzije. Naveo je da nije za nasilje bilo koje vrste i pozvao je velike tehnološke kompanije da se pridruže naporima za smirivanje situacije. "U svetlu izveštaja o novim… »

Izglasan opoziv Trampa u Predstavničkom domu

N1 Info 13.01.2021
U Predstavničkom domu američkog Kongresa izglasan je opoziv predsednika Donalda Trampa, zbog njegove uloge u prošlonedeljnim nemirima u zgradi Kapitol hila. Tramp je jedini američki predsednik čiji je opoziv dva puta izglasao donji dom Kongresa. Za… »

Tramp se obratio javnosti

Vesti online 13.01.2021
Predsednik SAD Donald Tramp ponovo se obratio javnosti i rekao da ne stoji iza napada na Kongres tokom demonstracija u Vašingtonu, te pozvao Amerikance da smire strasti, u vreme dok se u Predstavničkom domu Kongresa govori o njegovom opozivu. Tramp se… »

SAD su počele da se raspadaju! "Sada postoje dve Amerike"

Pravda 13.01.2021
Predsednik SAD Donald Tramp ponovo se obratio javnosti i rekao da ne stoji iza napada na Kongres tokom demonstracija u Vašingtonu, te pozvao Amerikance da smire strasti, u vreme dok se u Predstavničkom domu Kongresa govori o njegovom opozivu. Tramp se… »

Tramp uputio poziv na smirenost: Bez nasilja i vandalizma

Novi magazin 13.01.2021
Odlazeći američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas Amerikance na smirenost uoči novih protesta širom zemlje. "Od vas tražim - bez nasilja, bez prestupa, bez vandalizma", naveo je Tramp u kratkom saopštenju. "To nije ono što mi predstavljamo… »

Pompeo: Tramp treba da dobije Nobelovu nagradu za mir

Nova 13.01.2021
Odlazeći američki državni sekretar Majkl Pompeo ocenio je da bi uskoro bivši predsednik SAD Donald Tramp trebalo da dobije Nobelovu nagradu za mir jer je promovisao arapsko-izraelski mir. Pompeo je to predložio na Tviteru u toku sednice… »

Organizator upada u Kongres: Pomogli su mi republikanci

B92 13.01.2021
Vašington -- Organizator grupe "Stop krađi" Ali Aleksander kaže da su mu trojica republikanskih poslanika pomogla da napravi protest u Vašingtonu. Taj protest završio se upadom u Kapitol, u kome je poginulo petoro ljudi. Vašington post izveštava o… »

Trampovo novo obraćanje: Molim vas bez nasilja

Dnevnik 13.01.2021
VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp je u najnovijem obraćanju naciji preko kanala Foks njuz rekao da ne stoji iza napada na Kongres prošle nedelje i pritom je pozvao Amerikance da smire strasti, u vreme dok se u Predstavničkom domu govori o… »

Tramp se obratio naciji dok se glasa o njegovoj smeni: Ne stojim iza napada na Kongres, pozivam sve da smire strasti

Kurir 13.01.2021
Predsednik SAD Donald Tramp je u najnovijem obraćanju naciji preko kanala Foks njuz rekao da ne stoji iza napada na Kongres prošle nedelje i pritom je pozvao Amerikance da smire strasti, u vreme dok se u Predstavničkom domu govori o njegovom opozivu… »

Tramp sada pomirljiv: Pomozite da se spuste tenzije

Nova 13.01.2021
Američki predsednik Donald Tramp pozvao je sve Amerikance da pomognu da se spuste tenzije. Naveo je da nije za nasilje bilo koje vrste i pozvao je velike tehnološke kompanije da se pridruže naporima za smirivanje situacije. “U svetlu izveštaja o… »

Vesti dana »