Povezane vesti

Nasrnuo nožem na Novosađanina, tražio 1.000 evra za popravku

Nova pre 5 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su B. B. (1995) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo iznuda. Sumnja se da je nasrnuo nožem na tridesetogodišnjeg Novosađanina koji je, dan ranije… »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića na Novom Beogradu

Nova pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. (20) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom naneo… »

Hteo da iznudi 1.000 evra: U Novom Sadu mladić nasrnuo nožem na sugrađanina, ekspresno uhapšen

Blic pre 6 dana
Pripadnici MUP-a u Novom Sadu uhapsili su B. B. (25) iz ovog grada, zbog postojanja osnovna sumnje da je učinio krivično delo iznuda. Sumnja se da je nasrnuo nožem na Novosađanina (30) koji je, dan ranije, vozio njegov "golf" tražeći 1.000 evra kao… »

Brza akcija srpske policije nakon ubistva: Uhapšen mladić (21) koji je zario Ivanu (22) nož u grudi!

Mondo pre 6 dana
Osumnjičenom je određeno zadržavanje. Osumnjičenom je određeno zadržavanje. Beogradska policija je brzim i efikasnim radom uhapsila D. I. (21) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je… »

Brza akcija policije: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Ivana (22) na Novom Beogradu

Večernje novosti pre 6 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. (20) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom naneo… »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo mladića na Novom Beogradu

N1 Info pre 6 dana
Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je u Beogradu uhapšen D.I. (21), osumnjičen da je u četvrtak rano ujutru na Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo. Kako se navodi u saopštenju, sumnja se da je on ispred zgrade oštrim… »

Uhapšen Novosađanin osumnjičen za iznudu

Vesti online pre 6 dana
Policija u Novom Sadu uhapsila je B.B. (25) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo iznuda. Policija u Novom Sadu uhapsila je B.B. (25) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo iznuda. On se… »

Munjevita akcija BG policije: Uhapšen osumnjičeni za noćašnje ubistvo Ivana u Novom Beogradu

Kurir pre 6 dana
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. (2000) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično delo teško ubistvo. Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim… »

Nesvakidašnji incident u novom sadu: Nasrnuo nožem, tražeći 1.000 evra, kao nadoknadu za kvar na vozilu?!

Kurir pre 6 dana
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je B. B. (26) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo iznuda. Sumnja se da je nasrnuo nožem na tridesetogodišnjeg Novosađanina koji je, dan ranije, vozio njegov „golf“… »

Mladić nasrnuo nožem na Novosađanina zbog “golfa”

Nova pre 6 dana
Policajci u Novom Sadu uhapsili su B. B. (25) iz ovog grada, zbog sumnje da je učinio krivično delo iznuda, saopštio je MUP. Sumnja se da je nasrnuo nožem na Novosađanina (30) koji je, dan ranije, vozio njegov “golf”, tražeći 1.000 evra, kao… »

Tražio hiljadu evra za kvar: Uhapšen Novosađanin (25) osumnjičen za iznudu

Večernje novosti pre 6 dana
POLICIJA u Novom Sadu uhapsila je B.B. (25) iz tog grada zbog zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo iznuda. On se sumnjiči da je nasrnuo nožem na tridesetogodišnjeg Novosađanina koji je, dan ranije, vozio njegov „golf“… »

Šapčanin 2 pištolja: Zaradio krivičnu, policija mu pronašla oružje u kući

Kurir pre 6 dana
ŠABAC - Šabačka policija podneće po nalogu Višeg javnog tužilaštva krivičnu prijavu protiv 21-godišnjeg muškarca iz Šapca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih… »

Uhapšena blagajnica zbog sumnje na proneveru skoro milion dinara

Dnevnik pre 6 dana
KRALjEVO: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su J. Z. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da je… »

Radnica salona nameštaja u Kraljevu osumnjičena da je prisvojila milion dinara

N1 Info pre 6 dana
Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsila J.Z. (26), zbog sumnje da je proneverom u obavljanju privredne delatnosti nezakonito prisvojila skoro milion dinara, saopštio je MUP… »

Dileri bežali audijem od policije, bacili drogu kroz prozor

Nova pre 6 dana
Dvojica osumnjičenih iz okoline Novog Sada, I. I. (37) i M. M. (36) uhapšena su zbog sumnje da preprodaju narkotike, dok će protiv I.I. biti podneta i prekršajna prijava jer se oglušio na pozov policije da zaustavi svoje vozilo. Obojica su bila u… »

Mladići tukli Veterničanina i pretili njegovoj supruzi

Nova pre 6 dana
Mladići D. Ž. (25) i M. M. (23) iz Novog Sada uhapšeni su zbog sumnje da su se sinoć u jednom ugostiteljskom objektu najpre verbalno sukobili sa 42-godišnjim Veterničaninom koji je pobegao od njih svojoj kući, ali su ga našli i prebili. U… »

Muškarac uhvaćen na delu prilikom pokušaja krađe u crkvi

Nova pre 6 dana
Policija u Pećincima sprečila je krađu u crkvi na području Pećinaca i uhvatila osumnjičenog na delu. Naime, policija je muškarca (35) sa područja Šapca zatekla prilikom provale, a sumnja se da je on nogom razvalio ulazna vrata crkve. Zbog sumnje… »

Mladić iz Šapca držao dva pištolja u kući

Nova pre 6 dana
Šabačka policija podneće po nalogu Višeg javnog tužilaštva krivičnu prijavu protiv muškarca (21) iz Šapca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom… »

Drama u Novom Sadu: Dvojica napala muškarca u gradu, pa mu došli na kućni prag - tukli ga u dvorištu do neizmoglosti!

Mondo pre 6 dana
Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu. Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu. D. Ž… »

Tukli veterničanina u njegovom dvorištu: Novosadska policija uhapsila dvojicu osumnjičenih za nanošenje teških povreda

Večernje novosti pre 6 dana
PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. Ž. (25) i M. M. (23), sa područja grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da su se, sinoć, u jednom ugostiteljskom… »

Bežeći od policije odbacio heroin: U Novom Sadu uhapšena dvojica osumnjičenih za nelegalnu trgovinu drogom

Večernje novosti pre 6 dana
NOVOSADSKA policija je uhapsila I. I. (38) i M. M. (37), iz okoline Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavljali u promet drogu. Njih dvojica su bili u „audiju“ koji je vozio I. I. i nisu se zaustavili na znak… »

Pokušali da se otarase heroina: "Audijem" bežali od policije, pa sleteli sa puta, dramatična jurnjava se završila…

Blic pre 6 dana
Policija je uhapsila I. I. (37) i M. M. (36) iz okoline Novog Sada koji su bežeći "audijem" od policijske patrole sleteli sa puta, pokušali da pobegnu i da se reše kesica heroina koje su imali kod sebe. Oni su uhapšeni juče oko 16.00 časova u… »

Akcija policije u Pećincima: Sprečen pokušaj krađe iz crkve, muškarac (35) uhvaćen na delu!

Kurir pre 6 dana
PEĆINCI - Policija u Pećincima sprečila je krađu u crkvi na području Pećinaca i uhvatila osumnjičenog na delu. Naime, policija je 35-godišnjeg muškarca sa područja Šapca zatekla prilikom provale, a sumnja se da je on nogom razvalio ulazna vrata… »

Kod mladića u Šapcu pronađena dva pištolja

RTV pre 6 dana
ŠABAC - Šabačka policija podneće po nalogu Višeg javnog tužilaštva krivičnu prijavu protiv 21-godišnjeg muškarca iz Šapca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih… »

Bežali od policije audijem, uhvaćeni, pronađena im droga

Dnevnik pre 6 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su I. I. (1983) i M. M. (1984), iz okoline grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga… »

Šapčanina zatekli u provali u crkvu u Pećincima

Dnevnik pre 6 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima sprečili su krađu u crkvi na području Pećinaca i uhvatili osumnjičenog na delu. Policija je tridesetpetogodišnjeg muškarca sa područja Šapca zatekla prilikom provale, a sumnja se… »

Tukli Veterničanina u njegovom dvorištu

Dnevnik pre 6 dana
NOVI SAD: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su D. Ž. (1995) i M. M. (1997), sa područja grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da su se, sinoć, u jednom… »

Filmska potera u Futogu: Nisu stali na policijski znak, a onda se audijem dali u beg, u kolima im pronašli i drogu

Kurir pre 6 dana
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je I. I. (38) i M. M. (37), iz okoline grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Obojica su bila u „audiju“ koji je vozio… »

U Novom Sadu hapšenje osumnjičenih za trgovinu heroinom

N1 Info pre 6 dana
Policija u Novom Sadu uhapsila je I.I. (37) i M.M. (36) iz okoline tog grada osumnjičene da su prodavali heroin, saopštila je Policijska uprava Novi Sad. Kako se navodi u današnjem saopštenju, obojica su bila u „audiju“ koji je vozio I.I. i nisu… »

Uhapšen mladi dvojac iz novog sada: Čarka započela u kafani, ali se nastavila batinama u dvorištu pretučenog (42)

Kurir pre 6 dana
NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je D. Ž. (26) i M. M. (24), sa područja grada, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda. Sumnja se da su se, sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu, verbalno sukobili sa… »

Novi Pazar: Trojica uhapšenih zbog tuče u kafiću

RTV pre 6 dana
NOVI PAZAR - Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su sinoć B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i… »

Hapšenja u Novom Pazaru: Trojica muškaraca se potukli u kafiću, jedan udaren pištoljem do glavi, intervenisala policija

Blic pre 6 dana
Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su sinoć B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje. Sumnja… »

Novopazarska policija uhapsila dvojicu zbog nasilničkog ponašanja

Danas pre 6 dana
Novopazarska policija uhapsila je B.T. (29) i M.T. (54), iz ovog grada, zbog sumnje da su počinili krivična dela nelegalno posedovanje oružja i nasilničko ponašanje. Njih dvojica su se, u jednom ugostiteljskom lokalu, sukobili sa S.M. (39). B.T. je… »

Uhapšeni zbog tuče u kafiću: Pištoljem tukao drugog gosta

Večernje novosti pre 6 dana
NOVOPAZARSKA policija uhapsila je M.T. (55) i njegovog sina B.T. (29) zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i nedozvoljeno nošenje oružja. Sumnja se da su se njih dvojica u jednom ugostiteljskom objektu potukli sa… »

Tukli ga pištoljem: Novopazarci uhapšeni zbog krvničkog prebijanja muškarca

Blic pre 6 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru, lišili su slobode dva lica iz tog grada, zbog sumnje da su večeras u jednom kafiću napali M. S. (38) i pištoljem mu zadali više udaraca po glavi i telu. Policija je nakon… »

Vesti dana »

Crna Gora traži vakcine od EU

Slobodna Evropa pre 54 minutajoš 50 povezanih

Masovna vakcinacija na Novosadskom sajmu

Nova pre 3 satajoš 34 povezane

Saslušana glumica Milena Radulović

N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih