Povezane vesti

Francuski teniser iskren: ‘Voleo bih da Federer, Đoković i Nadal nikada nisu postojali!’

Hot sport 14.01.2021
‘Velika trojka’ je u svetu tenisa ostavila veliki trag u 21. veku i mnoge tenisere je ‘sprečila’ da iskažu kvalitet koji poseduju. Jedan od njih je i Francuz Žo Vilfred Conga koji je priznao da bi voleo da Novak Đoković, Rafael Nadal i… »

"Đoković, Nadal, Federer – voleo bih da nikad nisu postojali"

B92 14.01.2021
Takozvana "velika trojka" je u svetu tenisa ostavila veliki trag u 21. veku i mnoge tenisere "sprečila" da iskažu kvalitet koji poseduju. Jedan od njih je i Francuz Žo Vilfrid Conga koji je priznao da bi voleo da Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer… »

“Đoković, Nadal, Federer – voleo bih da nikad nisu postojali”

Vesti online 14.01.2021
Takozvana “velika trojka” je u svetu tenisa ostavila veliki trag u 21. veku i mnoge tenisere “sprečila” da iskažu kvalitet koji poseduju. Jedan od njih je i Francuz Žo Vilfrid Conga koji je priznao da bi voleo da Novak Đoković, Rafael Nadal i… »

Strašna izjava Francuza: Conga ostavio svet u neverici: "Više bih voleo da Đoković, Federer i Nadal nisu postojali!"

Blic sport 13.01.2021
Francuski teniser dao je zanimljivu izjavu u kojoj žali zbog toga što su , i bili deo ATP tura tokom njegove karijere, dodajući tu i Endija Marija kao deo "velike četvorke". Žo smatra da bi mu karijera bila veća da nije bilo najvećih igrača u… »

Francuski teniser otvorio dušu: Voleo bih da Đoković nikad nije postojao

Večernje novosti 13.01.2021
FRANCUSKI teniser Žo Vilfred Conga izjavio je da bi bolje po njega bilo da Rodžer Federer, Rafael Nadal i Novak Đoković nisu postojali. - Da budem iskren, voleo bih da ti momci nikada nisu postojali. Kada ste peti na svetu, često kažete sebi - bilo… »

Vesti dana »