Povezane vesti

Izbori u CDU - nije lako biti Angela Merkel

RTS pre 6 dana
Šesnaestog januara na kongresu Hrišćansko-demokratske unije (CDU) biće izabran novi predsednik najveće nemačke partije. Od toga ko od kondidata bude izabran, umnogome će zavisti odgovor na pitanje u kom smeru će nastaviti Nemačka nakon… »

CDU u subotu bira novog lidera i nasljednika Angele Merkel

Al Jazeera pre 6 dana
Najviše izgleda za lidera Kršćansko-demokratske unije ima biznismen i advokat Friedrich Merz, ali ne zaostaju ni Armin Laschet i Norbert Rottgen. Vladajuća njemačka Kršćansko-demokratska unija (CDU) u subotu će na kongresu birati novog lidera i… »

Ko će biti naslednik Angele Merkel? Nemačka vladajuća Hrišćansko-demokratska unija za vikend bira novog lidera

Večernje novosti pre 6 dana
NEMAČKA vladajuća Hrišćansko-demokratska unija (CDU) bira za vikend novog lidera, a za mesto šefa ove najjače partije i mogućeg naslednika Angele Merkel, koja vodi Nemačku 16 godina na kancelarskoj funkciji, bore se Armin Lašet (59), Fridrih Merc… »

CDU za vikend bira naslednika Angele Merkel

Dnevnik pre 6 dana
Nemačka vladajuća Hrišćansko-demokratska unija (CDU) bira za vikend novog lidera, a za mesto šefa ove najjače partije i mogućeg naslednika Angele Merkel. BERLIN: Nemačka vladajuća Hrišćansko-demokratska unija (CDU) bira za vikend novog lidera… »

Vladajuća nemačka partija ovog vikenda bira novog lidera Ko će biti šef stranke i mogući naslednik Merkelove? U trci su 3…

Kurir pre 6 dana
Nemačka vladajuća Hrišćansko-demokratska unija (CDU) bira za vikend novog lidera, a za mesto šefa ove najjače partije i mogućeg naslednika Angele Merkel, koja vodi Nemačku 16 godina na kancelarskoj funkciji, bore se Armin Lašet (59), Fridrih Merc… »

Naslednik Angele Merkel: Lašet, Merc ili Retgen?

Dojče vele pre 6 dana
Tri političara CDU započela su iste 1994. godine karijeru u Bundestagu. Sada se bore za mesto šefa ove najjače nemačke partije i mogućeg naslednika Angele Merkel na kancelarskoj funkciji. Politiku čine biografije i karijere sa usponima i padovima… »

Za vikend se bira naslednik Merkelove: Favorit je kandidat koji izaziva kontroverze, ali ima rivala koji bi mogao da mu pomrsi…

Blic pre 6 dana
Kada nemačka kancelarka Angela Merkel u septembru zauvek ode s dužnosti ostaviće za sobom konzervativnu partiju koja je, kao politička snaga, već 16 godina praktično bez konkurencije u Nemačkoj i trenutno vodi u anketama za čak 15 procentnih… »

Kontroverzni naslednik Angele Merkel?

Danas pre 7 dana
Advokat milioner Fridrih Merc favorit u Hrišćansko-demokratskoj uniji Kada Angela Merkel odstupi sa kancelarskog mesta u septembru, za sobom će ostaviti konzervativnu stranku koja je bila politička sila praktično bez takmaca u poslednjih 16 godina u… »

Vesti dana »

Vlasti Kine uvele sankcije za Pompea

RTV pre 44 minutajoš 1 povezana

Vremeplov: Umro Vojislav Ilić

RTV pre 2 satajoš 1 povezana

Počela imunizacija u Somboru: Vakcinu primilo 250 ljudi

Večernje novosti pre 5 satijoš 5 povezanih