Povezane vesti

Petkoviću odbijen zahtev za posetu Kosovu i Metohiji

Politika pre 6 dana
Petković:Kampanja na KiM počela, Srbi ponovo mete. Meljiza Haradinaj-Stubla, vršilac dužnosti ministra spoljnih poslova, objavila je da je direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću sinoć zabranjen ulazak na Kosmet, gde je danas trebalo da poseti… »

Petkoviću zabranjen ulazak na Kosovo i Metohiju, oglasio se Stano

RTV pre 6 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću privremene prištinske institucije zabranile su ulazak na KiM. Petar Petković u saopštenju navodi da su privremene prištinske institucije odlučile da mu onemoguće da… »

"Nikada tu pupčanu vrpcu sa Beogradom neće moći da prekinu"

B92 pre 6 dana
Kosovska Mitrovica -- Predsednik Srpske liste Goran Rakić osudio je zabranu ulaska na teritoriju južne srpske pokrajine uručenu direktoru Kancelarije za KiM Petru Petkoviću. "Direktore, iako danas nisi sa nama ovde fizički, nikada tu 'pupčanu vrpcu'… »

"Vreme je da Srbija odustane"

B92 pre 6 dana
Beograd -- "Priština sabotira proces pregovora i izaziva ekscesne situacije, jer evidentno želi da pokaže Beogradu da je nemoćan i da ona kontroliše stanje." To je izjavio politički analitičar Dragomir Anđelković. Komentarišući odluku Prištine… »

Anđelković: Vreme da Srbija odustane od Briselskog sporazuma

RTV pre 6 dana
PRIŠTINA - Priština sabotira proces pregovora i izaziva ekscesne situacije, jer evidentno želi da pokaže Beogradu da je nemoćan i da ona kontroliše stanje na terenu na Kosovu, rekao je politički analitičar Dragomir Anđelković. Komentarišući… »

Haradinaj Stubla: Petkoviću zabranjen ulazak na Kosovo zbog destruktivnog ponašanja Srbije

Novi magazin pre 6 dana
Vršiteljka dužnosti ministarke spoljnih poslova Kosova Meljiza Haradinaj-Stubla saopštila je danas da je direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petru Petkoviću zabranjen ulazak na Kosovo pošto Srbija "nastavlja da se ponaša… »

Haradinaj Stubla: Petkoviću zabranjen ulazak na Kosovo zbog destruktivnog ponašanja Srbije

Danas pre 6 dana
Vršiteljka dužnosti ministarke spoljnih poslova Kosova Meljiza Haradinaj-Stubla saopštila je danas da je direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petru Petkoviću zabranjen ulazak na Kosovo pošto Srbija „nastavlja da se ponaša… »

Vreme da Srbija odustane od briselskog sporazuma: Njima dogovor ništa ne znači

Pravda pre 6 dana
Priština sabotira proces pregovora i izaziva ekscesne situacije, jer evidentno želi da pokaže Beogradu da je nemoćan i da ona kontroliše stanje na terenu na Kosovu, rekao je politički analitičar Dragomir Anđelković. Komentarišući odluku… »

Anđelković: Vreme da Srbija odustane od Briselskog sporazuma

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: „Priština sabotira proces pregovora i izaziva ekscesne situacije, jer evidentno želi da pokaže Beogradu da je nemoćan i da ona kontroliše stanje na terenu na Kosovu”, rekao je politički analitičar Dragomir Anđelković. Komentarišući… »

Petkoviću nije dozvoljen ulazak na Kosovo da uruči pomoć nakon poplava

N1 Info pre 6 dana
Kancelarija za KiM saopštila je da su prištinske vlasti "noćas, dva sata posle ponoći", odlučile da onemoguće direktoru te kancelarije Petru Petkoviću da obiđe poplavljena područja u srpskim sredinama na Kosovu i ugroženim domaćinstvima uruči… »

Petkoviću zabranjen ulaz na Kosovo i Metohiju; "Srbija se ponaša destruktivno"

B92 pre 6 dana
Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković kaže da su institucije u Prištini dva sata posle ponoći, odlučile da mu onemoguće da obiđe poplavljena područja. "Očigledno je da je predizborna kampanja u Prištini počela i pre zakonskog roka i da su… »

Petru Petkoviću zabranjen ulazak na KiM

RTS pre 6 dana
Direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću privremene prištinske institucije zabranile su ulazak na KiM. Petar Petković u saopštenju navodi da su privremene prištinske institucije odlučile da mu onemoguće da obiđe poplavljena… »

Petković: Priština onemogućila da posetim poplavljena područja na Kosovu

Danas pre 6 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković saopštio je da su vlasti u Prištini noćas, dva sata posle ponoći, odlučile da mu ne omoguće da obiđe poplavljena područja u srpskim sredinama na Kosovu i ugroženim… »

Petru Petkoviću zabranjen obilazak poplavljenih područja na KiM

Radio 021 pre 6 dana
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da su predstavnici Prištine sinoć, dva sata posle ponoći, odlučili da mu ne dozvole da obiđe poplavljena područja u srpskim sredinama i ugroženim domaćinstvima uruči… »

Petković: Priština zabranila da obiđem poplavljena područja

Nova pre 6 dana
Direktor Кancelarije za Кosovo i Metohiju Vlade Srbije Petar Petković saopštio je da su vlasti u Prištini noćas, dva sata posle ponoći, odlučile da mu ne omoguće da obiđe poplavljena područja u srpskim sredinama na Кosovu i ugroženim… »

Petkoviću zabranjena poseta Kim: Sraman potez institucija u Prištini

Večernje novosti pre 6 dana
PRIVREMENE institucije u Prištini zabranile su ulazak na Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću, direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju, koji je danas trebao da obiđe poplavljena područja u kosovskom pomoravlju, na centralnom Kosmetu, ali i na severu… »

Priština onemogućila petkoviću da obiđe poplavljena područja na Kim: Politički marketing važniji od života i…

Kurir pre 6 dana
Direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković saopštio je da su privremene institucije u Prištini noćas, dva sata posle ponoći, odlučile da mu onemoguće da obiđe poplavljena područja u srpskim sredinama u južnoj pokrajini i… »

Petković sutra na Kosovu: Direktor Kancelarije za KiM obilazi područja i domaćinstva koja su pretpela štetu u poplavama

Večernje novosti pre 6 dana
DIREKTOR Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković obići će sutra, 14. janura poplavljena područja i domaćinstva koja su pretpela štetu u poplavama, na Kosovu i Metohiji. Petković će najpre su opštini Kosovska Kamenica u 8:20 sati u selu… »

Vesti dana »