Povezane vesti

Povređena dva pešaka u saobraćaju

B92 pre 6 dana
Beograd -- U Beogradu su tokom večeri povređene dve osobe u saobraćaju kao pešaci. Hitna poći je između srede i četvrtka imala 100 intervencija od čega 11 na javnom mestu, rečeno je Tanjugu iz službe Hitne pomoći. U sredu uveče oko 19 časova… »

Dve teške nesreće u Beogradu: Žena prebačena na reanimaciju, automobil pregazio devojku!

Mondo pre 6 dana
U Beogradu su povređene dve osobe u saobraćaju kao pešaci, a Hitna pomoć je između srede i četvrtka imala 100 intervencija od čega 11 na javnom mestu. U Beogradu su povređene dve osobe u saobraćaju kao pešaci, a Hitna pomoć je između srede i… »

Nesreća u Bulevaru, teško povređena žena

N1 Info pre 6 dana
Tokom noći u Beogradu u dve saobraćajne nezgode povređene su dve osobe, jedna teže a druga lakše, rečeno je za agenciju Beta u Hitnoj pomoći. Žena (68) teško je povređena oko 19.00 u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 193 i ona je prevezena na… »

Noć u Beogradu: Povređena dva pešaka u saobraćaju

Kurir pre 6 dana
U Beogradu su tokom večeri povređene dve osobe u saobraćaju kao pešaci, a Hitna poći je između srede i četvrtka imala 100 intervencija od čega 11 na javnom mestu, rečeno je u službi Hitne pomoći. U sredu uveče oko 19 časova dogodila se teška… »

Žena teže povređena u saobraćajnoj nezgodi

Nova pre 6 dana
Tokom noći u Beogradu u dve saobraćajne nezgode povređene su dve osobe, jedna teže a druga lakše, rečeno je za agenciju Beta u Hitnoj pomoći Žena (68) teško je povređena oko 19.00 u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 193 i ona je prevezena na… »

Vesti dana »