Povezane vesti

Detalji potrage za Raškom: Prevrnula se skela i upao u Južnu Moravu, od tada mu se gubi svaki trag

Kurir pre 6 dana
Na Zapadnoj Moravi u Selištu kod Trstenika, danas se nastavlja potraga za Raškom Milutinovićem (70), nestalim u sredu nešto posle 11 sati kada se potopila skela na kojoj je bio sa još trojicom meštana. Način dalje potrage koju organizuje Policijska… »

Nadošla voda otežava potragu: Na Zapadnoj Moravi i danas tragaju za Raškom (70) koji je nestao kada se skela prevrnula

Blic pre 6 dana
Na Zapadnoj Moravi u Selištu kod Trstenika, danas se nastavlja potraga za Raškom Milutinovićem (70), nestalim u sredu nešto posle 11 sati kada se potopila skela na kojoj je bio sa još trojicom meštana. Način dalje potrage koju organizuje Policija… »

Nadošla voda otežava potragu: Na Zapadnoj Moravi i danas tragaju za Raškom Milutinovićem (70)

Večernje novosti pre 6 dana
NA Zapadnoj Moravi u Selištu kod Trstenika, danas se nastavlja potraga za Raškom Milutinovićem (70), nestalim u sredu nešto posle 11 sati kada se potopila skela na kojoj je bio sa još trojicom meštana. Način dalje potrage koju organizuje Policija… »

Od Raška ni traga: Detalji nesreće na Moravi

Nova pre 6 dana
Meštani i policija već 15 sati intezivno tragaju za Raškom Milutinovićem (70), koji je nestao prilikom prevrtanja skele i upao u Zapadnu Moravu u selu Selište kod Trstenika. Reporterka Nove S Zlatija Labović izveštavala je sa lica mesta. Još uvek… »

Još se nadaju da se raško izvukao: Mrak prekinuo potragu u Selištu za čovekom koji je sa prevrnute skele nestao u Zapadnoj…

Večernje novosti pre 7 dana
MEŠTANI Selišta, kruševačka policija i spasilačke jedinice sa čamcima tragali su u sredu dok nije pao mrak za Raškom Milutinovićem (70), koji je oko 11 časova nestao u Zapadnoj Moravi kod Trstenika kada se u pravcu sela Stopanje prevrnula i… »

Vesti dana »