Повезане вести

Вучић: Подржавам важне пројекте без обзира на политику

Вучић: Подржавам важне пројекте без обзира на политику

Политика 14.01.2021
ЗЛАТИБОР – Председник Србије Александар Вучић рекао је да на Златибор, где је данас свечано пуштена у рад панорамска гондола, није дошао због разговора политичких партија, за који је, како каже, увек био и биће спреман, већ да… »
На Златибору отворена најдужа панорамска гондола на свету

Политика 14.01.2021
ЗЛАТИБОР – Панорамска Голд гондола на Златибору, најдужа тог типа у свету, свечано је данас отворена у присуству председника Србије Александра Вучића. Вучић је честитао Златибору и општини Чајетина на великом успеху и поручио да… »
Историјски дан за Златибор, Вучић отворио најдужу гондолу на свету: Поносан сам и подржаћемо сваки пројекат који је од великог…

Историјски дан за Златибор, Вучић отворио најдужу гондолу на свету: Поносан сам и подржаћемо сваки пројекат који је од великог…

РИНА 14.01.2021
Чајетина - Голд гондола, туристички пројекат деценије на Златибору, за који је издвојено 13 милиона евра данас је, након пет година званично пуштена у рад. Свечаном отварању присуствовао је и председник Србије, Александар Вучић.… »
Нова.рс на отварању гондоле: Напредњаци открили Златибор

Нова.рс на отварању гондоле: Напредњаци открили Златибор

Нова 14.01.2021
Златиборска гондола данас је и свечано пуштена у рад. Спојила је центар Златибора са девет километара удаљеним Торником али чини се и Здраву Србију и Српску напредну странку, између којих се растојање мерило светлосним… »
Вучић, Стаматовић, Михајловић и рат за гондолу

Вучић, Стаматовић, Михајловић и рат за гондолу

Нова 14.01.2021
Гондола на Златибору готово пет година била је пројекат око којег су ломили копља председник Чајетине Милан Стаматовић и у том периоду министарка грађевинарства Зорана Михајловић. У том "рату" било је свега, од заустављања… »
Гондола за понос Србије

Гондола за понос Србије

Вести онлине 14.01.2021
Историјски дан за Златибор и Србију! Панорамска Голд гондола на Златибору, најдужа те врсте у свету свечано је, и то по мећави, и званично пуштена у рад. Градња обилазнице Важан корак напред Шиш заорао прву бразду Хоће милион… »
Власт и опозиција разговарали у гондоли, а када ће и за столом?

Власт и опозиција разговарали у гондоли, а када ће и за столом?

Н1 Инфо 14.01.2021
Месецима се већ прича о новом међустраначком дијалогу, односно разговорима власти и опозиције. Ипак, времена је све мање, јер је до најављених избора остало 14 месеци. Властима ово није приоритет, а ни опозиција не инсистира на… »
Вучић открио зашто још није примио вакцину

Вучић открио зашто још није примио вакцину

Нова 14.01.2021
"Мислио сам да будем први који ће да прими било коју вакцину али сам одлучио да сачекам. Ја припадам обичном народу и желим да делим њихову судбину", рекао је председник Србије Александар Вучић. Аутор: Славица Панић “Када сам… »
Гондола на Златибору пуштена у рад (ФОТО)

Гондола на Златибору пуштена у рад (ФОТО)

Данас 14.01.2021
Шеф државе најавио подршку развоју Златибора Александар Вучић, председник Србије је у, присуству Милана Стаматовића, председника општине Чајетине и лидера опозиционе Здраве Србије, али и окупљених локалних функционера и… »
Вучић: Сусрет с људима улепшао дан на Златибору

Вучић: Сусрет с људима улепшао дан на Златибору

Нова 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић каже да је “један леп снежни дан улепшало дружење са дивном дечицом и добрим људима на Златибору”. Председник Вучић је на Инстаграм профилу “будуцностсрбијеав” поделио фотографију на којој је… »
Отворена "Голд гондола" на Златибору

Отворена "Голд гондола" на Златибору

РТС 14.01.2021
Панорамска "Голд гондола" на Златибору, најдужа тог типа у свету, свечано је отворена у присуству председника Србије Александра Вучића. Жичара повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у… »
Вучић о коментарима на његов долазак на Златибор: Људе не интересују странке него да живе боље, никад нисам био против…

Вучић о коментарима на његов долазак на Златибор: Људе не интересују странке него да живе боље, никад нисам био против…

Курир 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић и лидер СНС Александар Вучић рекао је данас поводом коментара да се доласком на Златибор "помирио" са председником опозиционе странке Здрава Србија Миланом Стаматовићем да су такве изјаве… »
Вучић са Златибора: Свашта сам видео, јуче као да је био пун Месец! (фото/видео)

Вучић са Златибора: Свашта сам видео, јуче као да је био пун Месец! (фото/видео)

Мондо 14.01.2021
Гондола повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у дужини од девет километара. Гондола повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у дужини од девет… »
Председника и на Златибору питали кад ће да се вакцинише: Вучић им одговорио, чекаћу кад ћу да примим

Председника и на Златибору питали кад ће да се вакцинише: Вучић им одговорио, чекаћу кад ћу да примим

Курир 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић одговарао је данас на Златибору на питања новинара, а једно је било и када ће примити вакцину. - Мислио сам да будем први који ће да прими било коју. Ми нећемо добити Синовак вакцине, већ од… »
Председник: Очекујем да ћемо вакцинисати 80 одсто нације, ја ћу сачекати свој ред

Председник: Очекујем да ћемо вакцинисати 80 одсто нације, ја ћу сачекати свој ред

РТВ 14.01.2021
ЗЛАТИБОР - Председник Србије Александар Вучић позвао је данас грађане да се пријаве и приме вакцину против корона вируса, наводећи да ће он сачекати свој ред, као и сви обични грађани. Вучић је, новинарима на Златибору на питање… »

Радио 021 14.01.2021
Најдужа панорамска гондола на свету, Голд гондола, која се простире трасом дугом девет километара и повезује центар Златибора са планинским врхом Торник, данас је свечано отворена. Градња гондоле почела је 2016. и коштала је 13… »
Вучић: Очекујем да ћемо бити у стању да вакцинишемо 80 одсто нације

Вучић: Очекујем да ћемо бити у стању да вакцинишемо 80 одсто нације

РТС 14.01.2021
Председник Александар Вучић изјавио је да је велики одзив за добровољно пријављивање за вакцинацију, додајући да очекује да ће Србија бити у стању да вакцинише 80 одсто нације. Александар Вучић је још једном позвао све… »
Стаматовић: Почетак разговора опозиције и власти, Вучић: нисам дошао због тога

Стаматовић: Почетак разговора опозиције и власти, Вучић: нисам дошао због тога

Бета 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, након пуштања у рад жичаре на Златибору, да није ту дошао због разговора политичких партија. Он је на тај начин прокоментарисао тврдњу председника општине Милана Стаматовића да се… »
Вучић: Биће вакцинисано 80 одсто грађана Србије

Вучић: Биће вакцинисано 80 одсто грађана Србије

Н1 Инфо 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се од јутрос путем кол центра 17.000 људи пријавило за вакцинацију против коронавируса и додао да сматра да ће бити вакцинисано 80 одсто грађана Србије. Данас од 08.00 ради кол… »
Вучић се провозао гондолом на Златибору: Погледајте како то изгледа усред мећаве фото

Вучић се провозао гондолом на Златибору: Погледајте како то изгледа усред мећаве фото

Курир 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић псрисуствовао је свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм Објава коју дели Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) Вучић је… »
Вучић на Златибору - пуштена у рад панорамска гондола: Овде сам да подржим један важан пројекат, без обзира на политику (видео)…

Вучић на Златибору - пуштена у рад панорамска гондола: Овде сам да подржим један важан пројекат, без обзира на политику (видео)…

Вечерње новости 14.01.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Гондола повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у дужини од девет… »
Отворена гондола: Помирили се Вучић и Стаматовић

Отворена гондола: Помирили се Вучић и Стаматовић

Нова 14.01.2021
Подржавам пројекат изградње гондоле на Златибору као позитиван пројекат, изјавио је председник Србије Александар Вучић на свечаном отварању рада златоборске гондоле. Пише: Славица Панић “Имао сам говор, али сам одустао од њега… »
Свечано отворена гондола на Златибору: Вучић: Радујем се сваком успеху који доноси добро нашој земљи

Свечано отворена гондола на Златибору: Вучић: Радујем се сваком успеху који доноси добро нашој земљи

Блиц 14.01.2021
Гондола на Златибору свечано је данас отоврена, а догађају је присуствовао и председник Србије Александар Вучић који је поручио да је поносан због тог пројекта. - Дошао сам да подржим важан пројекат и да кажем колико се као… »
Председник Србије Александар Вучић отворио гондолу на Златибору: Подржаћу важне пројекте без обзира на политику

Председник Србије Александар Вучић отворио гондолу на Златибору: Подржаћу важне пројекте без обзира на политику

Глас Западне Србије 14.01.2021
Чајетина - Голд гондола, туристички пројекат деценије на Златибору, за који је издвојено 13 милиона евра данас је, након пет година званично пуштена у рад. Свечаном отварању присуствовао је и председник Србије, Александар Вучић… »
Председник Вучић на отварању Голд гондоле на Златибору (ФОТО)

Председник Вучић на отварању Голд гондоле на Златибору (ФОТО)

ИнфоЛИГА 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић данас присуствује свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Вучић је рекао да је на Златибор дошао да подржи важан пројекат и да каже колико се радује сваком успеху који… »
Пуштена у рад гондола на Златибору, уз Вучића, химну и велики број грађана

Пуштена у рад гондола на Златибору, уз Вучића, химну и велики број грађана

Н1 Инфо 14.01.2021
Панорамска жичара с кабинама - "гондола", која повезује центар Златибора и планински врх Торник, званично је пуштена у рад. На отварању је присуствовао председник Србије Александар Вучић, а на догађају се окупио велики број… »
„Хладно и дивно, на прелепом Златибору“: Вучић објавио фотографију са планине

„Хладно и дивно, на прелепом Златибору“: Вучић објавио фотографију са планине

Вечерње новости 14.01.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је данас на Златибору свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле. Председник је фотографију са Златибора објавио на свом Инстаграм профилу. А пост схаред би Александар… »
На Златибору почела с радом најдужа гондола на свету

На Златибору почела с радом најдужа гондола на свету

Слободна Европа 14.01.2021
Панорамска голд гондола на планини Златибор у Србији, дуга око девет километара, почела је с радом пре четири дана, а свечано пуштање у рад обележено је 14. јануара. Гондола је најскупља и највећа инвестиција чајетинске… »
Вучић данас на свечаном отварању гондоле на Златибору

Вучић данас на свечаном отварању гондоле на Златибору

Блиц 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић присуствоваће данас свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Догађај је планиран за 11 сати, најавила је служба председника за сарадњу с медијима.… »
Фама о Вучићевој посети „опозиционом“ Златибору

Фама о Вучићевој посети „опозиционом“ Златибору

Данас 14.01.2021
Председник Србије ће ипак данас пустити у рад златиборску жичару Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће данас (четвртак) свечаности поводом пуштања у рад панорамске жичаре на Златибору. То је саопштила Служба… »

Вести дана »