Povezane vesti
Vučić: Podržavam važne projekte bez obzira na politiku
Politika 14.01.2021
ZLATIBOR – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da na Zlatibor, gde je danas svečano puštena u rad panoramska gondola, nije došao zbog razgovora političkih partija, za koji je, kako kaže, uvek bio i biće spreman, već da podrži važan… »
Na Zlatiboru otvorena najduža panoramska gondola na svetu
Politika 14.01.2021
ZLATIBOR – Panoramska Gold gondola na Zlatiboru, najduža tog tipa u svetu, svečano je danas otvorena u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Vučić je čestitao Zlatiboru i opštini Čajetina na velikom uspehu i poručio da Srbija tako i… »
Istorijski dan za Zlatibor, Vučić otvorio najdužu gondolu na svetu: Ponosan sam i podržaćemo svaki projekat koji je od…
RINA 14.01.2021
Čajetina - Gold gondola, turistički projekat decenije na Zlatiboru, za koji je izdvojeno 13 miliona evra danas je, nakon pet godina zvanično puštena u rad. Svečanom otvaranju prisustvovao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić.… »
Nova.rs na otvaranju gondole: Naprednjaci otkrili Zlatibor
Nova 14.01.2021
Zlatiborska gondola danas je i svečano puštena u rad. Spojila je centar Zlatibora sa devet kilometara udaljenim Tornikom ali čini se i Zdravu Srbiju i Srpsku naprednu stranku, između kojih se rastojanje merilo svetlosnim godinama. Predsednik Srbije… »
Vučić, Stamatović, Mihajlović i rat za gondolu
Nova 14.01.2021
Gondola na Zlatiboru gotovo pet godina bila je projekat oko kojeg su lomili koplja predsednik Čajetine Milan Stamatović i u tom periodu ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović. U tom "ratu" bilo je svega, od zaustavljanja radova, pretnji… »
Gondola za ponos Srbije
Vesti online 14.01.2021
Istorijski dan za Zlatibor i Srbiju! Panoramska Gold gondola na Zlatiboru, najduža te vrste u svetu svečano je, i to po mećavi, i zvanično puštena u rad. Gradnja obilaznice Važan korak napred Šiš zaorao prvu brazdu Hoće milion turista Zanimljiva… »
Vlast i opozicija razgovarali u gondoli, a kada će i za stolom?
N1 Info 14.01.2021
Mesecima se već priča o novom međustranačkom dijalogu, odnosno razgovorima vlasti i opozicije. Ipak, vremena je sve manje, jer je do najavljenih izbora ostalo 14 meseci. Vlastima ovo nije prioritet, a ni opozicija ne insistira na tome da se u… »
Gondola na Zlatiboru puštena u rad (FOTO)
Danas 14.01.2021
Šef države najavio podršku razvoju Zlatibora Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je u, prisustvu Milana Stamatovića, predsednika opštine Čajetine i lidera opozicione Zdrave Srbije, ali i okupljenih lokalnih funkcionera i naprednjaka iz… »
Vučić otkrio zašto još nije primio vakcinu
Nova 14.01.2021
"Mislio sam da budem prvi koji će da primi bilo koju vakcinu ali sam odlučio da sačekam. Ja pripadam običnom narodu i želim da delim njihovu sudbinu", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Autor: Slavica Panić “Kada sam želeo da primim… »
Vučić: Susret s ljudima ulepšao dan na Zlatiboru
Nova 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je “jedan lep snežni dan ulepšalo druženje sa divnom dečicom i dobrim ljudima na Zlatiboru”. Predsednik Vučić je na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” podelio fotografiju na kojoj je uslikan s… »
Otvorena "Gold gondola" na Zlatiboru
RTS 14.01.2021
Panoramska "Gold gondola" na Zlatiboru, najduža tog tipa u svetu, svečano je otvorena u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Žičara povezuje centar Zlatibora i najviši planinski vrh Tornik preko Ribničkog jezera, u dužini od devet… »
Vučić sa Zlatibora: Svašta sam video, juče kao da je bio pun Mesec! (foto/video)
Mondo 14.01.2021
Gondola povezuje centar Zlatibora i najviši planinski vrh Tornik preko Ribničkog jezera, u dužini od devet kilometara. Gondola povezuje centar Zlatibora i najviši planinski vrh Tornik preko Ribničkog jezera, u dužini od devet kilometara. Predsednik… »
Predsednika i na Zlatiboru pitali kad će da se vakciniše: Vučić im odgovorio, čekaću kad ću da primim
Kurir 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je danas na Zlatiboru na pitanja novinara, a jedno je bilo i kada će primiti vakcinu. - Mislio sam da budem prvi koji će da primi bilo koju. Mi nećemo dobiti Sinovak vakcine, već od kompanije Sinofarm… »
Vučić o komentarima na njegov dolazak na Zlatibor: Ljude ne interesuju stranke nego da žive bolje, nikad nisam bio protiv…
Kurir 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je danas povodom komentara da se dolaskom na Zlatibor "pomirio" sa predsednikom opozicione stranke Zdrava Srbija Milanom Stamatovićem da su takve izjave besmislene i da je došao… »
Predsednik: Očekujem da ćemo vakcinisati 80 odsto nacije, ja ću sačekati svoj red
RTV 14.01.2021
ZLATIBOR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da se prijave i prime vakcinu protiv korona virusa, navodeći da će on sačekati svoj red, kao i svi obični građani. Vučić je, novinarima na Zlatiboru na pitanje kada će se… »
Na Zlatiboru otvorena najduža panoramska gondola na svetu
Radio 021 14.01.2021
Najduža panoramska gondola na svetu, Gold gondola, koja se prostire trasom dugom devet kilometara i povezuje centar Zlatibora sa planinskim vrhom Tornik, danas je svečano otvorena. Gradnja gondole počela je 2016. i koštala je 13 miliona evra… »
Stamatović: Početak razgovora opozicije i vlasti, Vučić: nisam došao zbog toga
Beta 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, nakon puštanja u rad žičare na Zlatiboru, da nije tu došao zbog razgovora političkih partija. On je na taj način prokomentarisao tvrdnju predsednika opštine Milana Stamatovića da se njegov dolazak… »
Vučić: Očekujem da ćemo biti u stanju da vakcinišemo 80 odsto nacije
RTS 14.01.2021
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da je veliki odziv za dobrovoljno prijavljivanje za vakcinaciju, dodajući da očekuje da će Srbija biti u stanju da vakciniše 80 odsto nacije. Aleksandar Vučić je još jednom pozvao sve građane da se… »
Vučić na Zlatiboru - puštena u rad panoramska gondola: Ovde sam da podržim jedan važan projekat, bez obzira na politiku…
Večernje novosti 14.01.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole na Zlatiboru. Gondola povezuje centar Zlatibora i najviši planinski vrh Tornik preko Ribničkog jezera, u dužini od devet kilometara. Gradnja… »
Vučić se provozao gondolom na Zlatiboru: Pogledajte kako to izgleda usred mećave foto
Kurir 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić psrisustvovao je svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole na Zlatiboru. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели Aleksandar Vučić… »
Vučić: Biće vakcinisano 80 odsto građana Srbije
N1 Info 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se od jutros putem kol centra 17.000 ljudi prijavilo za vakcinaciju protiv koronavirusa i dodao da smatra da će biti vakcinisano 80 odsto građana Srbije. Danas od 08.00 radi kol centar putem kojeg… »
Otvorena gondola: Pomirili se Vučić i Stamatović
Nova 14.01.2021
Podržavam projekat izgradnje gondole na Zlatiboru kao pozitivan projekat, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svečanom otvaranju rada zlatoborske gondole. Piše: Slavica Panić “Imao sam govor, ali sam odustao od njega posle govora… »
Svečano otvorena gondola na Zlatiboru: Vučić: Radujem se svakom uspehu koji donosi dobro našoj zemlji
Blic 14.01.2021
Gondola na Zlatiboru svečano je danas otovrena, a događaju je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je poručio da je ponosan zbog tog projekta. - Došao sam da podržim važan projekat i da kažem koliko se kao predsednik Srbije… »
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio gondolu na Zlatiboru: Podržaću važne projekte bez obzira na politiku
Glas Zapadne Srbije 14.01.2021
Čajetina - Gold gondola, turistički projekat decenije na Zlatiboru, za koji je izdvojeno 13 miliona evra danas je, nakon pet godina zvanično puštena u rad. Svečanom otvaranju prisustvovao je i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prenosi agencija… »
Predsednik Vučić na otvaranju Gold gondole na Zlatiboru (FOTO)
InfoLIGA 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas prisustvuje svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole na Zlatiboru. Vučić je rekao da je na Zlatibor došao da podrži važan projekat i da kaže koliko se raduje svakom uspehu koji donosi dobro… »
Puštena u rad gondola na Zlatiboru, uz Vučića, himnu i veliki broj građana
N1 Info 14.01.2021
Panoramska žičara s kabinama - "gondola", koja povezuje centar Zlatibora i planinski vrh Tornik, zvanično je puštena u rad. Na otvaranju je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na događaju se okupio veliki broj građana. Gondola… »
„Hladno i divno, na prelepom Zlatiboru“: Vučić objavio fotografiju sa planine
Večernje novosti 14.01.2021
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas na Zlatiboru svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole. Predsednik je fotografiju sa Zlatibora objavio na svom Instagram profilu. A post shared by Aleksandar Vučić… »
Na Zlatiboru počela s radom najduža gondola na svetu
Slobodna Evropa 14.01.2021
Panoramska gold gondola na planini Zlatibor u Srbiji, duga oko devet kilometara, počela je s radom pre četiri dana, a svečano puštanje u rad obeleženo je 14. januara. Gondola je najskuplja i najveća investicija čajetinske opštine, i sav iznos od… »
Vučić danas na svečanom otvaranju gondole na Zlatiboru
Blic 14.01.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas svečanosti povodom puštanja u rad panoramske gondole na Zlatiboru. Događaj je planiran za 11 sati, najavila je služba predsednika za saradnju s medijima.… »
Fama o Vučićevoj poseti „opozicionom“ Zlatiboru
Danas 14.01.2021
Predsednik Srbije će ipak danas pustiti u rad zlatiborsku žičaru Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas (četvrtak) svečanosti povodom puštanja u rad panoramske žičare na Zlatiboru. To je saopštila Služba za odnose sa… »
Vesti dana »
Završena blokada suda u Novom Sadu: Guranje ispred ulaza sa policijom, sudija u raspravi sa okupljenima (FOTO, VIDEO)
Danas pre 12 minutajoš 180 povezanih
Vučić zamerio Vučeviću zbog povlačenja Predloga izmena Zakona o visokom obrazovanju
Danas pre 37 minutajoš 40 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
BBC News pre 36 minutajoš 35 povezanih