Повезане вести
Вучић: Подржавам важне пројекте без обзира на политику
Политика 14.01.2021
ЗЛАТИБОР – Председник Србије Александар Вучић рекао је да на Златибор, где је данас свечано пуштена у рад панорамска гондола, није дошао због разговора политичких партија, за који је, како каже, увек био и биће спреман, већ да… »
На Златибору отворена најдужа панорамска гондола на свету
Политика 14.01.2021
ЗЛАТИБОР – Панорамска Голд гондола на Златибору, најдужа тог типа у свету, свечано је данас отворена у присуству председника Србије Александра Вучића. Вучић је честитао Златибору и општини Чајетина на великом успеху и поручио да… »
Историјски дан за Златибор, Вучић отворио најдужу гондолу на свету: Поносан сам и подржаћемо сваки пројекат који је од великог…
РИНА 14.01.2021
Чајетина - Голд гондола, туристички пројекат деценије на Златибору, за који је издвојено 13 милиона евра данас је, након пет година званично пуштена у рад. Свечаном отварању присуствовао је и председник Србије, Александар Вучић.… »
Нова.рс на отварању гондоле: Напредњаци открили Златибор
Нова 14.01.2021
Златиборска гондола данас је и свечано пуштена у рад. Спојила је центар Златибора са девет километара удаљеним Торником али чини се и Здраву Србију и Српску напредну странку, између којих се растојање мерило светлосним… »
Вучић, Стаматовић, Михајловић и рат за гондолу
Нова 14.01.2021
Гондола на Златибору готово пет година била је пројекат око којег су ломили копља председник Чајетине Милан Стаматовић и у том периоду министарка грађевинарства Зорана Михајловић. У том "рату" било је свега, од заустављања… »
Гондола за понос Србије
Вести онлине 14.01.2021
Историјски дан за Златибор и Србију! Панорамска Голд гондола на Златибору, најдужа те врсте у свету свечано је, и то по мећави, и званично пуштена у рад. Градња обилазнице Важан корак напред Шиш заорао прву бразду Хоће милион… »
Власт и опозиција разговарали у гондоли, а када ће и за столом?
Н1 Инфо 14.01.2021
Месецима се већ прича о новом међустраначком дијалогу, односно разговорима власти и опозиције. Ипак, времена је све мање, јер је до најављених избора остало 14 месеци. Властима ово није приоритет, а ни опозиција не инсистира на… »
Вучић открио зашто још није примио вакцину
Нова 14.01.2021
"Мислио сам да будем први који ће да прими било коју вакцину али сам одлучио да сачекам. Ја припадам обичном народу и желим да делим њихову судбину", рекао је председник Србије Александар Вучић. Аутор: Славица Панић “Када сам… »
Гондола на Златибору пуштена у рад (ФОТО)
Данас 14.01.2021
Шеф државе најавио подршку развоју Златибора Александар Вучић, председник Србије је у, присуству Милана Стаматовића, председника општине Чајетине и лидера опозиционе Здраве Србије, али и окупљених локалних функционера и… »
Вучић: Сусрет с људима улепшао дан на Златибору
Нова 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић каже да је “један леп снежни дан улепшало дружење са дивном дечицом и добрим људима на Златибору”. Председник Вучић је на Инстаграм профилу “будуцностсрбијеав” поделио фотографију на којој је… »
Отворена "Голд гондола" на Златибору
РТС 14.01.2021
Панорамска "Голд гондола" на Златибору, најдужа тог типа у свету, свечано је отворена у присуству председника Србије Александра Вучића. Жичара повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у… »
Вучић о коментарима на његов долазак на Златибор: Људе не интересују странке него да живе боље, никад нисам био против…
Курир 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић и лидер СНС Александар Вучић рекао је данас поводом коментара да се доласком на Златибор "помирио" са председником опозиционе странке Здрава Србија Миланом Стаматовићем да су такве изјаве… »
Вучић са Златибора: Свашта сам видео, јуче као да је био пун Месец! (фото/видео)
Мондо 14.01.2021
Гондола повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у дужини од девет километара. Гондола повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у дужини од девет… »
Председника и на Златибору питали кад ће да се вакцинише: Вучић им одговорио, чекаћу кад ћу да примим
Курир 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић одговарао је данас на Златибору на питања новинара, а једно је било и када ће примити вакцину. - Мислио сам да будем први који ће да прими било коју. Ми нећемо добити Синовак вакцине, већ од… »
Председник: Очекујем да ћемо вакцинисати 80 одсто нације, ја ћу сачекати свој ред
РТВ 14.01.2021
ЗЛАТИБОР - Председник Србије Александар Вучић позвао је данас грађане да се пријаве и приме вакцину против корона вируса, наводећи да ће он сачекати свој ред, као и сви обични грађани. Вучић је, новинарима на Златибору на питање… »
На Златибору отворена најдужа панорамска гондола на свету
Радио 021 14.01.2021
Најдужа панорамска гондола на свету, Голд гондола, која се простире трасом дугом девет километара и повезује центар Златибора са планинским врхом Торник, данас је свечано отворена. Градња гондоле почела је 2016. и коштала је 13… »
Вучић: Очекујем да ћемо бити у стању да вакцинишемо 80 одсто нације
РТС 14.01.2021
Председник Александар Вучић изјавио је да је велики одзив за добровољно пријављивање за вакцинацију, додајући да очекује да ће Србија бити у стању да вакцинише 80 одсто нације. Александар Вучић је још једном позвао све… »
Стаматовић: Почетак разговора опозиције и власти, Вучић: нисам дошао због тога
Бета 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, након пуштања у рад жичаре на Златибору, да није ту дошао због разговора политичких партија. Он је на тај начин прокоментарисао тврдњу председника општине Милана Стаматовића да се… »
Вучић: Биће вакцинисано 80 одсто грађана Србије
Н1 Инфо 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се од јутрос путем кол центра 17.000 људи пријавило за вакцинацију против коронавируса и додао да сматра да ће бити вакцинисано 80 одсто грађана Србије. Данас од 08.00 ради кол… »
Вучић се провозао гондолом на Златибору: Погледајте како то изгледа усред мећаве фото
Курир 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић псрисуствовао је свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм Објава коју дели Александар Вучић (@будуцностсрбијеав) Вучић је… »
Вучић на Златибору - пуштена у рад панорамска гондола: Овде сам да подржим један важан пројекат, без обзира на политику (видео)…
Вечерње новости 14.01.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Гондола повезује центар Златибора и највиши планински врх Торник преко Рибничког језера, у дужини од девет… »
Отворена гондола: Помирили се Вучић и Стаматовић
Нова 14.01.2021
Подржавам пројекат изградње гондоле на Златибору као позитиван пројекат, изјавио је председник Србије Александар Вучић на свечаном отварању рада златоборске гондоле. Пише: Славица Панић “Имао сам говор, али сам одустао од њега… »
Свечано отворена гондола на Златибору: Вучић: Радујем се сваком успеху који доноси добро нашој земљи
Блиц 14.01.2021
Гондола на Златибору свечано је данас отоврена, а догађају је присуствовао и председник Србије Александар Вучић који је поручио да је поносан због тог пројекта. - Дошао сам да подржим важан пројекат и да кажем колико се као… »
Председник Србије Александар Вучић отворио гондолу на Златибору: Подржаћу важне пројекте без обзира на политику
Глас Западне Србије 14.01.2021
Чајетина - Голд гондола, туристички пројекат деценије на Златибору, за који је издвојено 13 милиона евра данас је, након пет година званично пуштена у рад. Свечаном отварању присуствовао је и председник Србије, Александар Вучић… »
Председник Вучић на отварању Голд гондоле на Златибору (ФОТО)
ИнфоЛИГА 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић данас присуствује свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Вучић је рекао да је на Златибор дошао да подржи важан пројекат и да каже колико се радује сваком успеху који… »
Пуштена у рад гондола на Златибору, уз Вучића, химну и велики број грађана
Н1 Инфо 14.01.2021
Панорамска жичара с кабинама - "гондола", која повезује центар Златибора и планински врх Торник, званично је пуштена у рад. На отварању је присуствовао председник Србије Александар Вучић, а на догађају се окупио велики број… »
„Хладно и дивно, на прелепом Златибору“: Вучић објавио фотографију са планине
Вечерње новости 14.01.2021
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић присуствовао је данас на Златибору свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле. Председник је фотографију са Златибора објавио на свом Инстаграм профилу. А пост схаред би Александар… »
На Златибору почела с радом најдужа гондола на свету
Слободна Европа 14.01.2021
Панорамска голд гондола на планини Златибор у Србији, дуга око девет километара, почела је с радом пре четири дана, а свечано пуштање у рад обележено је 14. јануара. Гондола је најскупља и највећа инвестиција чајетинске… »
Вучић данас на свечаном отварању гондоле на Златибору
Блиц 14.01.2021
Председник Србије Александар Вучић присуствоваће данас свечаности поводом пуштања у рад панорамске гондоле на Златибору. Догађај је планиран за 11 сати, најавила је служба председника за сарадњу с медијима.… »
Фама о Вучићевој посети „опозиционом“ Златибору
Данас 14.01.2021
Председник Србије ће ипак данас пустити у рад златиборску жичару Председник Републике Србије Александар Вучић присуствоваће данас (четвртак) свечаности поводом пуштања у рад панорамске жичаре на Златибору. То је саопштила Служба… »
Вести дана »
Тед Тарнер: Човек који је донео револуцију у телевизијске вести и основао ЦНН
BBC News пре 47 минутајош 24 повезане
Шта све добијају Волонтери на Експу 2027? Од нових познанстава до еспб бодова и још бројне погодности
Дневник пре 2 сатајош 23 повезане
Никезић тражи објашњење од Вучића како је јавни дуг у паду, а одложен кредит и продате обвезнице
Недељник пре 2 сатајош 24 повезане