Povezane vesti

Srećan kraj potrage na Staroj planini: Uroš sa drugaricom krenuo na skijanje i tada mu se izgubio svaki trag, pronađen je…

Blic 14.01.2021
Knjaževčanin Uroš D. (23), koji je juče nestao na Staroj planini pronađen je nakon višesatne pretrage terena, saopštila je PU Zaječar. - Mladić je pronađen živ i bez vidljivih povreda , jutros oko 4.45 sati, u blizini sela Zaskovci i odmah je… »

Pronađen uroš koji je nestao na Staroj planini: Evo gde je lociran i kako je tekla potraga

Večernje novosti 14.01.2021
UROŠ D. (23) iz Knjaževca, koji je juče posle 15 sati nestao na Staroj planini, pronađen je živ rano jutros sa pirotske strane planine, potvrdili su u Policijskoj upravi u Zaječaru. U akciji spasavanja, pored spasilaca GSS-a, učestvovali su… »

Lepa vest sa stare planine: Mladić (22) koji je juče nestao nađen rano jutros, potraga trajala cele noći

Kurir 14.01.2021
Uroš D. (23) iz Knjaževca, koji je juče posle 15 sati nestao na Staroj planini, pronađen je živ rano jutros sa pirotske strane planine, potvrdili su u Policijskoj upravi u Zaječaru. Cele noći za njim su tragali spasioci GSS, spasilačka ekipa… »

Pronađen uroš koji je nestao na Staroj planini! Locirali ga posle celonoćne potrage, zna se i u kakvom je stanju!

Mondo 14.01.2021
Mladić (22) koji je juče nestao nađen rano jutros, potraga trajala cele noći. Mladić (22) koji je juče nestao nađen rano jutros, potraga trajala cele noći. Uroš D. (23) iz Knjaževca, koji je juče posle 15 sati nestao na Staroj planini… »

8 Sati potrage za urošem: Mladić nestao na putu za skijalište Babin zub, mobilni telefon mu ostao kod drugarice

Blic 14.01.2021
Knjaževčanin Uroš Dragićević (22) nestao je na Staroj planini u sredu oko 15 sati. Prema nezvaničnim informacijama, mladić je sa drugaricom krenuo na skijanje prema skijalištu Babin zub i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavila… »

Vesti dana »